MENU

Θέμα με τον Δημήτρη Μελιόπουλο δημιουργήθηκε τις τελευταίες ημέρες στο στρατόπεδο του πρωταθλητή ΠΑΟΚ.

Ο 19χρονος χαφ που είχε αποκτηθεί από τον Δικέφαλο το καλοκαίρι και από την Ξάνθη, σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να σταματήσει το ποδόσφαιρο, προκειμένου να αφοσιωθεί στις σπουδές του.

Ο νεαρός χαφ ήταν από τους πρώτους ποδοσφαιριστές που είχαν κοπεί στην καλοκαιρινή προετοιμασία του ΠΑΟΚ από τον Αμπέλ Φερέιρα, όπου δεν προχώρησε ο δανεισμός του σε κάποια ομάδα.

Για τον λόγο αυτό, θα πραγματοποιεί προπονήσεις με την Κ19 του Πάμπλο Γκαρσία, μέχρι φυσικά να πάρει την οριστική του απόφαση.

Όπως φαίνεται, ο νεαρός ποδοσφαιριστής απογοητεύτηκε από την εξέλιξη του καλοκαιριού σε προσωπικό επίπεδο, με αποτέλεσμα να κάνει σοβαρές σκέψεις ώστε να σταματήσει το ποδόσφαιρο.

Την ίδια ώρα, στον Δικέφαλο γίνεται μια προσπάθεια ώστε να μεταπείσουν τον παίκτη, εξηγώντας του ότι πρέπει να δουλέψει ακόμη περισσότερο για να μπορέσει να κερδίσει θέση στην πρώτη ομάδα.

Για την ώρα το θέμα παραμένει στον... αέρα, με το νεαρό μάλιστα να μετράει έως τώρα 28 επίσημα παιχνίδια σε επίπεδο Α’ Εθνικής (σ.σ. και οκτώ αναμετρήσεις στο Κύπελλο).

Ο Μελιόπουλος, ο ΠΑΟΚ και οι σκέψεις για τις σπουδές του