Την ήττα γνώρισε ο Παναθηναϊκός Β’ στην πρώτη επίσημη αναμέτρηση του. Η Κηφισιά επικράτησε με 2-0 με δυο γκολ στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα.
Ο Παναθηναϊκός στο πρώτο ημίχρονο έψαχνε τα πατήματα του και δεν ειχε καλό πρόσωπο. Η Κηφισιά το εκμεταλλεύτηκε αυτό και έβαλε της βάσεις για τη νίκη.
Οι πράσινοι εμφανίστηκαν καλύτεροι στο δεύτερο μέρος. Είχαν την κατοχή της μπάλας και αρκετές ευκαιρίες να σκοράρουν, αλλά δεν τα κατάφεραν.
Το ματς
Η Κηφισιά μπήκε φουριόζα στον αγωνιστικό χώρα και η αλήθεια είναι ότι αιφνιδίασε τον Παναθηναϊκό Β. Μόλις στο 9ο λεπτό του αγώνα οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ. Σιδεράς και Ρόμπι δεν συνεννοήθηκαν σωστά, η μπάλα στρώθηκε στον Σωτηράκο και αυτός με ωραίο έκανε το 1-0.
Τρία λεπτά αργότερα ο Τσιριγώτης έκανε την κάθετη, αλλά ο Μαραθωνίτης έκανε κακό κοντρόλ και η ευκαιρία χάθηκε.
Στο 20ο λεπτό της αναμέτρησης η δεύτερη ομάδα του Παναθηναϊκού έχασε ευκαιρία με τον Ενγκμπακοτό, ο οποίος πήρε την κεφαλιά από τη σέντρα του Μαραθωνίτη, αλλά παρά την λάθος έξοδο του Μιχελή αστόχησε. Το δεύτερο γκολ της Κηφισιάς ήρθε από νέο λάθος του τριφυλλιού στο κέντρο, με τον Οικονομίδη να κάνει το 2-0 στο 25’.
Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τον Παναθηναϊκό να μην μπορεί να απειλήσει ουσιαστικά και ούτε να μειώσει στο σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο το τριφύλλι είχε ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο και μάλιστα στο 52ο λεπτό έφτασε μια ανάσα από το να μειώσει στο σκορ.
Ο Μαραθωνίτης έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι του Μιχελή. Οι πράσινοι ήταν καλύτεροι στο δεύτερο 45λεπτο και στο 69' έχασαν μεγάλη διπλή ευκριαία όταν ο τερματοφύλακας Μιχελής είπε "όχι" δυο φορές στα σουτ των Βαγιαννίδη και Σιδερά.
Η επόμενη φάση για τους πράσινους ήρθε στο 79΄ με τον Σέχου να κάνει το σουτ, αλλά την μπάλα να περνάει δίπλα από το δεξί δοκάρι του Μιχελή.
Αυτή ήταν και η τελευταία μεγάλη στιγμή για το τριφύλλι στο ματς.
Κηφισιά: Μιχελής, Πριόνας, Αρτυματάς, Γκότοβος (34’ Παυλάκης), Σωτηράκος, Οικονομίδης (88′ Μκριτσιάν), Πρίτσας (34’ Παπασάββας), Καλλέργης (67’ Καραγκούνης), Ντοριβάλ, Τετέι, Κρητικός.
Παναθηναϊκός Β: Χριστογεώργος, Βαγιαννίδης, Σιδεράς, Ρόμπι (46’ Αντωνίου), Μαρτίνης, Θεοχάρης (88′ Καρβούνης), Αθανασακόπουλος, Ενγκμπακοτό, Ηλιάδης (60’ Σαρδέλης), Μαραθωνίτης (77’ Τουρκοχωρίτης), Τσιριγώτης (77’ Σέχου).
Περισσότερα σε λίγο