MENU

Πριν από λίγες μέρες φίλοι μου, η Wikipedia των αθλητικών Μέσων, ο «Γαύρος», έβγαλε μια είδηση που συντάραξε την ελληνική κοινωνία. Με το πάντα έγκυρο ρεπορτάζ του που συναγωνίζεται σε αξιοπιστία το «Vatraxi.com» αποκάλυψε ότι Μελισσανίδης και Αλαφούζος παίρνουν χαρτάκι απ’ το SDNA. Κάποιοι ασέβαστοι βιάστηκαν να αμφισβητήσουν την εγκυρότητα της είδησης του καλύτερου πελάτη των ελληνικών Hoaxes και μίλησαν για βραβείο Πούλιτζερ που δεν χάνεται ούτε απ’ το νέο καφέ- βοθρουλί μαλλί του Μανώλη Γαβαθιώτη. Πριν λίγες μέρες όλοι αυτοί οι ασόβαροι τύποι κρύφτηκαν στα λαγούμια τους μόλις ο συγγενής του Υψηλάντη έβγαλε την ανακοίνωση για τα λεφτά του «Μένουμε σπίτι» και της λίστας Πέτσα. Πρόκειται για την απόλυτη δικαίωση του «Γαύρου», που δεν βλέπει ούτε τον Βασίλη Δανιήλ απ’ το 2120 που βρίσκεται. Όχι μόνο ο Αλαφούζος και ο Μελισσανίδης, αλλά και ο Μαρινάκης παίρνει χαρτάκι απ’ το SDNA.

Δεν προλάβαμε να ανεβάσουμε το άρθρο για τη λίστα ντροπής του Πέτσα που ‘χει μέσα πιο πολλά ρουσφέτια και απ’ του Κάκαλου στον «Ντάλας» και αμέσως μετά ο πρόεδρος έβγαλε την ανακοίνωση του χρησιμοποιώντας σχεδόν την ίδια φρασεολογία:

«Επειδή δεν συντασσόμεθα με τη μέθοδο, τα μέτρα και τα σταθμά διανομής των διαφημιστικών κονδυλίων της καμπάνιας “Μένουμε στο σπίτι” και επιπροσθέτως, επειδή θέλουμε να δηλώσουμε με ευθύ και καθαρό τρόπο την ανεξαρτησία μας από κρατικούς πόρους και αμφισβητούμενες διαδικασίες και διανομές, επιστρέψαμε από το μεσημέρι της 8ης Ιουλίου – τα ποσά που προέκυψαν για τον όμιλό μας από τις σχετικές κρατικές διαφημίσεις». Μεγάλη γκαντεμιά.

Αν ο πρόεδρος έβρισκε ένα όχημα να παρκάρει τα χρήματα μέχρι να λυθεί το μπαν της Alter Ego στην κυβέρνηση, θα τα έπαιρνε μετά από κάνα χρόνο πίσω κι ούτε γάτα ούτε ζημιά. Εκτός αν κάνει την κίνηση-ματ που θα γράψει ιστορία. Να φτιάξει δηλαδή ένα νέο site «Denthelotaleftatoymenoumespiti.gr» και στην επόμενη καμπάνια του «Μένουμε σπίτι» να του δώσει ο Πέτσας τα διπλά για να ρεφάρει. Αν το site δεν έχει επισκεψιμότητα, δεν το γνωρίζει ψυχή και μένει κλειστό για να μην το ματιάσουν οι αναγνώστες του, θα πληροί όλα τα κριτήρια για να μπει στις πρώτες θέσεις της λίστας.

Είναι φως-φανάρι φίλοι μου ότι ο πρόεδρος πήρε τη μεγάλη απόφαση να βγάλει τη συγκεκριμένη ανακοίνωση μετά το χαρτάκι που του δώσαμε από το SDNA. Σχεδόν copy paste έκανε όσα γράφαμε εμείς λίγες ώρες νωρίτερα:

«Με μία πρώτη ανάγνωση γίνεται πασιφανές ότι μιλάμε για σκάνδαλο πρώτου μεγέθους στην ελληνική κοινωνία. Κατ' ουσίαν, πρόκειται για μία λίστα της ντροπής, με εξωπραγματικά ποσά να δίνονται σε Μέσα με ελάχιστη επισκεψιμότητα και αναγνωσιμότητα και δυσανάλογα μικρά σε άλλα με πολύ μεγαλύτερο αριθμό επισκεπτών και αναγνωστών». Αυτά διάβασε ο πρόεδρος και μόλις κατάλαβε ότι το in.gr πήρε λιγότερα απ’ ό,τι η Λάρισα για τον Κρίστινσον βγήκε απ’ τα ρούχα του.

Ξέρεις τι είναι να μετράς πιο πολλά Μέσα, παρά παγωτά και μπάνια το καλοκαίρι και όταν βγαίνει η λίστα να βλέπεις ότι σε περνάει ακόμα και το Bovary; Αν οι εξυγιαντές δεν μας είχαν πάρει τις Κυριακές των επενδύσεων και ζούσαμε ακόμα τις δοξασμένες μέρες της γκρανκάσας ο Πέτσας τώρα θα ‘φευγε με τον σκυλοπνίχτη της άγονης γραμμής δανεικός στον Εργοτέλη μαζί με τον Πελέ και τον Μπρούνο Χαλκιαδάκη. Κανονικά ο πρόεδρος έπρεπε να ζητήσει πίσω και τα 3 λάπτοπ με τα 2 air condition που δώρισε, αλλά ας όψεται ο Πατσατζόγλου που δίνει μόνο ένα χρόνο εγγύηση για τα Αρνίτσι-μπίτσι- Mitsubishi.

Τώρα που έγινε η μεγάλη αποκάλυψη φίλοι μου και έμαθαν επιτέλους όλοι ότι ο συγγενής του Υψηλάντη κρύβεται πίσω από το SDNA θα σας δώσουμε ένα ακόμα αποκλειστικό. Θα το διαβάσετε πρώτοι εδώ και σε καμιά ώρα θα βγάλει ανακοίνωση ο πρόεδρος να το επιβεβαιώσει και επίσημα. Η τελευταία πρόταση της ανακοίνωσης της Alter Ego, «Προτρέπουμε δε την κυβέρνηση να διαθέσει το επιστραφέν ποσό στις οικογένειες των άνεργων εργαζομένων στα ΜΜΕ» θα αλλάξει άμεσα γιατί κάτι λείπει.

Μετά από έντονες διαβουλεύσεις και ζυμώσεις, αποφασίστηκε ότι είναι καλύτερο και πιο ορθό να προστεθεί και ένας αστερίσκος στο τέλος της παραγράφου: «Προτρέπουμε δε την κυβέρνηση να διαθέσει το επιστραφέν ποσό στις οικογένειες των άνεργων εργαζομένων στα ΜΜΕ. * Προτρέπουμε επίσης την κυβέρνηση το ποσό να διπλασιαστεί για τους εργαζόμενους στα ΜΜΕ που είναι πλέον άνεργοι επειδή η περιγραφή τους στα ματς του Ολυμπιακού ήταν παράνομη, απεχθής, επονείδιστη καθώς ή τόλμησαν να σχολιάσουν αμφισβητούμενη φάση της ομάδας μας λες και τους ρώτησε κανείς ή η φωνή τους στα γκολ μας δεν ακούστηκε ως τη Λαμπεντούζα που είναι και το προαπαιτούμενο για αναλάβει κάποιος το σπικάζ αγώνα του θρύλου. ΥΓ Καλό. Καλόοοοο. Πολύ καλό.

Σοκ και δέος! Χαρτάκι απ’ το SDNA παίρνει και ο Μαρινάκης
EVENTS