Η Γαλλία υποδέχεται την Ιταλία στο Παρίσι απόψε στις 21:45 στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Nations League και ο προπονητής των «Τρικολόρ», Ζινεντίν Ζιντάν, θα αντιμετωπίσει τους «Ατζούρι» έπειτα από 20 χρόνια και τον τελικό του Μουντιάλ του 2006, τον οποίο είχε... χαράξει με την κουτουλιά στον Ματεράτσι.
Στο πλαίσιο λοιπόν του αποψινού αγώνα, ο 54χρονος ρωτήθηκε για το περιστατικό με τον Ματεράτσι στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2006, με τον Ζιντάν να τονίζει ότι δεν είναι περήφανος για την πράξη του, την οποία, ωστόσο, δεν μετανιώνει.
«Δεν έχω μιλήσει με τον Ματεράτσι από εκείνη την ημέρα. Δεν το μετανιώνω γιατί είναι μέρος της καριέρας μου. Δεν είμαι περήφανος για αυτό που συνέβη. Το έχω ξαναπεί και θα το ξαναπώ σήμερα. Είναι μέρος του ταξιδιού. Δεν μπορείς να κάνεις σπουδαία πράγματα μόνος σου. Νομίζω ότι είμαστε όλοι σε ένα μονοπάτι στη ζωή όπου έχουμε κάνει πράγματα που δεν είναι σπουδαία», υποστήριξε ο Ζιντάν.
Παράλληλα, και ο Ουσμάν Ντεμπελέ βρέθηκε στο επίκεντρο, ο οποίος θέλησε να ηρεμήσει τα πνεύματα μπροστά στις φήμες που έρχονται από τη Γαλλία και κάνουν λόγο για υποτιθέμενη τεταμένη σχέση μεταξύ του επιθετικού της Παρί Σεν Ζερμέν και του παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης, Κιλιάν Εμπαπέ, λόγω της Χρυσής Μπάλας.
«Δεν σχολιάζω όλες αυτές τις ιστορίες, δεν θέλω. Αυτές οι μικρές διαμάχες στα κοινωνικά δίκτυα... Στα 29 μου, πραγματικά δεν είμαι για αυτό. Είμαι επικεντρωμένος στο ουσιώδες, που είναι το γήπεδο», είπε ο Ντεμπελέ.