MENU

Όπως σας είχε ενημερώσει το SDNA, οι άνθρωποι του Δικεφάλου είχαν τη σκέψη από τη νέα σεζόν η Κ16 που δεν αγωνίζεται στα πρωταθλήματα της Super League, να λάβει μέρος στη Super League 2 K19, προκειμένου οι ποδοσφαιριστές να αγωνίζονται σε όσο το δυνατόν υψηλότερο επίπεδο. 

Η σκέψη κατέληξε σε αίτημα, το οποίο εγκρίθηκε στο σημερινό (2/7) διοικητικό συμβούλιο της λίγκας. Πλέον, η γενιά του 2011 που πέρσι κατέκτησε δια περιπάτου τη Super League K15 θα αγωνίζεται κόντρα στους παίκτες γεννημένους το 2008, σε μία ακόμα κίνηση με φόντο το μέλλον των ταλαντούχων ποδοσφαιριστών.

Μένει να οριστικοποιηθεί το «παζλ» των αντιπάλων του Δικεφάλου, το πλήρες πρόγραμμα του νέου πρωταθλήματος, αλλά και ο προπονητής που θα καθοδηγήσει τους ασπρόμαυρους στο εν λόγω εγχείρημα.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Super League 2:

«Στο Πρωτάθλημα Κ-19, εκτός των ομάδων του Πρωταθλήματος θα συμμετάσχει και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μετά από αίτημα της».

PAOK Academy: Και επίσημα η Κ16 στη Super League 2 K19