MENU

Απολαυστικό ματς στην Πράγα, όπου η Σλάβια προηγήθηκε στο 10' με προβολή του Κιουσέι έπειτα από κόρνερ και κεφαλιά-πάσα του Χόλες, όμως οι «μπλαουγκράνα» αντέδρασαν με τα γκολ του Φερμίν Λόπες στο 34' και το 42'. Το αυτογκόλ του Λεβαντόφσκι στο 44', ύστερα από κόρνερ του Τσάλουπεκ, αναπτέρωσε τις ελπίδες της «πρώην» του Χρήστου Ζαφείρη.

Η είσοδος του Όλμο στο 61' αντί του τραυματία Πέδρι «λύτρωσε» τους Καταλανούς, καθώς δύο λεπτά αργότερα εκείνος «ζωγράφισε» στο «Γ» του Στάνεκ για το 2-3. Στο 71' ο Ράσφορντ έκανε το γύρισμα και ο Λεβαντόφσκι πήρε το... αίμα του πίσω για το τελικό 2-4. 

Στο φινάλε της League Phase της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, η Μπαρτσελόνα χρειάζεται νίκη επί της Κοπεγχάγης στο «Camp Nou» (28/1, 22:00) με σημαντική διαφορά γκολ και απώλειες αρκετών ομάδων, καθώς 13 βαθμούς έχουν επτά ακόμα αντίπαλοί της! Στον «αντίποδα», η Σλάβια Πράγας θα ταξιδέψει στην Κύπρο, όπου η Πάφος θέλει μόνο το «τρίποντο» για να ελπίζει σε πρόκριση στο 9-24 (28/1, 22:00).

Δείτε τα γκολ του Σλάβια Πράγας - Μπαρτσελόνα 2-4:

Σλάβια Πράγας - Μπαρτσελόνα 2-4