MENU

Τρομερή έκπληξη και μεταγραφή από το πάνω ράφι της ευρωπαϊκής αγοράς για την «Ένωση»! Ο Μάκης Αγγελόπουλος είναι έτοιμος να πετύχει ένα από τα μεγαλύτερα «μπαμ» της θητείας του στην «Βασίλισσα» και να ντύσει στα «κιτρινόμαυρα» τον δύο φορές πρώτο σκόρερ της Euroleague.

Το SDNA σας είχε ενημερώσει νωρίτερα για την... αντίδραση του Αγγελόπουλου που έρχεται και ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ ΑΕΚ έκανε deal που θα συζητηθεί στην μπασκετική Ευρώπη.

Ο 36χρονος αρχισκόρερ έρχεται από μια ποιοτική σεζόν στον Παναθηναϊκό, στην οποία μέτρησε 10,7 πόντους ανά ματς με 44,3% στα δίποντα, 39,1% στα τρίποντα και 81,1% στις βολές στην Euroleague. Η πορεία του Λάνγκφορντ, τα στατιστικά του και όσα λένε για εκείνον συμπαίκτες και αντίπαλοι επιβεβαιώνουν πως η ΑΕΚ ολοκληρώνει την σπουδαιότερη μεταγραφή ομάδας BCL το φετινό καλοκαίρι.

Φυσικά, ο Λάνγκφορντ έφυγε και από το «τριφύλλι» σαν... φίλος και κανείς δεν είχε να του προσάψει τίποτα αρνητικό, τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο, όσο και σε θέματα συμπεριφοράς. Αποτελεί τον ορισμό του «σωστού επαγγελματία» και του καλού συμπαίκτη και στην ΑΕΚ θα βρει τον ηγετικό ρόλο, που πάντα είχε και ήθελε να έχει στην καριέρα του. Άλλωστε, οι επιθετικές του αρετές είναι γνωστές σε όλη την Ευρώπη, την οποία έχει... βομβαρδίσει ουκ ολίγες φορές με τις επιδόσεις του!

Το «Eurohoops» αναφέρει πως ο Αμερικανός πήρε την απόφαση να παραμείνει στην Αθήνα για άλλη μία σεζόν, για λογαριασμό της ομάδας του Ηλία Παπαθεοδώρου, η οποία πυροδότησε τη δική της... βόμβα μεγατόνων!

Όπως καταλαβαίνει κανείς, πρόκειται για μία από τις σπουδαιότερες μεταγραφές ξένων στην ιστορία της ΑΕΚ, η οποία φέρνει φυσικά την... υπογραφή του Μάκη Αγγελόπουλου.

Βόμβα Αγγελόπουλου: Κλείνει Λάνγκφορντ στην ΑΕΚ!