MENU

Μια περιφέρεια… φωτιά δημιουργείται στην Μονακό μετά και την διαφαινόμενη παραμονή του Μάικ Τζειμς στην ομάδα του Πριγκιπάτου. Σύμφωνα, λοιπόν, με το «basketnews» ο 33χρονος γκαρντ δεν άσκησε το ΝΒΑ out και θα παραμείνει κάτοικος Γαλλίας και την επόμενη χρονιά.

Πλέον, ο Σάσα Ομπράντοβιτς έχει στα χέρια του μια περιφέρεια που αποτελείται από τους Κέμπα Ουόκερ, Έλι Οκόμπο, Τζόρνταν Λόιντ και Μάικ Τζειμς με το ρόστερ της Γαλλικής ομάδας να έχει σχεδόν ολοκληρωθεί

Να σημειώσουμε την περασμένη σεζόν ο Αμερικάνος παίκτης πήρε από το χέρι την ομάδα του και την οδήγησε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και στο Final-4 της Euroleague μετρώντας 15,9 πόντους 3,7 ριμπάουντ και 4,4 ασίστ σε 38 παιχνίδια της διοργάνωσης.

Μάικ Τζέιμς: Δεν άσκησε το ΝΒΑ out και θα παραμείνει στην Μονακό