MENU

Ζώδια Απριλίου 2021: Μάθε παρακάτω τις αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο από τη Χρύσα Συκά. Πώς θα είναι ο μήνας για όλα τα ζώδια;

ΚΡΙΟΣ (21/3-20/4)

Το εξάγωνο Αφροδίτη και Δία ανεβάζει την αδρεναλίνη στα ύψη. Αλλαγές, ευκαιρίες και μια ανανέωση σε απελευθερώνουν. Ο Πλούτωνας σε στηρίζει στον επαγγελματικό τομέα. Με τον Άρη διασκορπίζεσαι, έχεις πολλές υποχρεώσεις και αυτό σε εκνευρίζει λίγο. Όλοι σε πλησιάζουν και οι σχέσεις σου είναι ηλιόλουστες. Κυριαρχεί η αρμονία, αγαπάς και δε διστάζεις να το αποδείξεις. Από τις 23, ασχολείσαι με το σπίτι έντονα. Με τη νέα Σελήνη, στις 12 στο ζώδιό σου, λάμπεις. Εξάλλου, είναι ο μήνας των γενεθλίων σου. Με τον Ερμή στο ζώδιό σου, ως τις 18, επικοινωνείς καλά και βγαίνεις από το καβούκι σου. Συναντήσεις και δημόσιες σχέσεις έχουν την τιμητική τους. Κάνεις όνειρα και θέλεις να τα πραγματοποιήσεις. Επωφελείσαι από τον φιλικό τομέα. Ο Ποσειδώνας σε κάνει πιο πνευματική. Η Αφροδίτη και ο Ερμής από τα μέσα του μήνα ευνοούν τα οικονομικά σου.

Τip: Οι πόρτες ανοίγουν.

ΤΑΥΡΟΣ (21/4-21/5)

Ο Κρόνος φέρνει δυσκολίες στον επαγγελματικό τομέα. Οι απαιτήσεις είναι μεγάλες και κάποια εμπόδια σε ταλαιπωρούν. Προσοχή σε εξαπατήσεις, τίποτα δεν είναι εύκολο. Ο Δίας, από την άλλη πλευρά, σε σπρώχνει να πας ενάντια σε αυταρχικές συμπεριφορές στην εργασία σου. Τόσο η επαγγελματική όσο και η προσωπική σου ζωή είναι στο επίκεντρο τώρα. Κάνε ένα βήμα πίσω, προχώρα αργά. Με τον Ουρανό στο ζώδιό σου, δεν μπορείς να υπολογίζεις σε κανέναν. Το μυαλό σου είναι γεμάτο πράγματα, δουλειά, οικονομικά… τίποτα δεν προχωρά σύμφωνα με τα σχέδιά σου. Η Αφροδίτη, ως τις 14, σε κάνει ευαίσθητη, έχεις ένστικτο, βάλε τα όριά σου. Από τις 15 περνά στο ζώδιό σου και σε χαλαρώνει. Φτάνεις στο Πάσχα με καλή διάθεση, μπορείς και αναπνέεις. Σκέψου θετικά, κάνε διάλογο, αντάλλαξε τις ιδέες σου, επικεντρώσου στη σχέση σου και άσε τις έγνοιες στην άκρη.

Tip: Χαλάρωσε, διασκέδασε!

ΔΙΔΥΜΟΙ (22/5-21/6)

Το τετράγωνο Άρη/Ποσειδώνα δε βοηθά τα σχέδιά σου μέχρι τα μέσα του μήνα. Απόφυγε να πάρεις σοβαρές αποφάσεις, να είσαι καχύποπτη απέναντι σε δελεαστικές προτάσεις. Με την Αφροδίτη, ως τις 14, μια φιλία μπορεί να μετατραπεί σε έρωτα. Κινείσαι διαρκώς και αναπροσαρμόζεις τους στόχους σου. Ο Δίας και ο Κρόνος σε βοηθούν να πετύχεις φιλόδοξα σχέδια, βλέπεις τα πράγματα με διαφορετική ματιά. Πάρε συμβουλές από κοντινά πρόσωπα. Υπάρχουν προκλήσεις και έχεις ανάγκη να ανοιχτείς σε νέους ορίζοντες, να ζήσεις νέες εμπειρίες, να κάνεις νέες γνωριμίες και αλλαγές. Προσπάθησε να διαχειριστείς κάποιες εντάσεις στις σχέσεις σου. Πάρε τον χρόνο σου και δες τες με άλλο μάτι. Αναζητάς την ανανέωση και πρέπει να επικεντρωθείς στον εαυτό σου. Αυτό δε σημαίνει πως προχωράς μόνη, όμως πρέπει να ωριμάσεις.

Τip: Λύσε οικογενειακά προβλήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7)

Ο Άρης, ως τις 22, σου δημιουργεί άγχος και φέρνει αλλαγές στις σχέσεις σου με τους άλλους. Ο Ποσειδώνας σού δίνει διαίσθηση. Με τον Ερμή, θα έρθεις πιο κοντά σε σημαντικά για τη δουλειά σου πρόσωπα, ενώ μπορεί να συγκρουστείς με κάποια άλλα. Η Αφροδίτη, ως τις 14, μπορεί να σε κάνει εριστική, διεκδικητική και να σε σπρώξει να πάρεις γρήγορες αποφάσεις. Από τις 15, θα ηρεμήσεις. Μπορεί να επενδύσεις κάποια χρήματα και να δρέψεις αργότερα τους καρπούς των προσπαθειών σου. Ο Κρόνος σού λέει να τολμήσεις, να εξερευνήσεις νέες πίστες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Προχώρα κάποια πράγματα, βγάλε τη δημιουργικότητά σου, επωφελήσου από τη φαντασία σου και βρες λύσεις στα προβλήματα που συναντάς. Μπορεί να έχεις διάφορες ανάγκες και να μην ξέρεις προς τα πού να πας. Ο Πλούτωνας μπορεί να σε δυσκολεύει, αλλά μπορείς να στηριχτείς στους φίλους σου.

Τip: Επιβεβαιώσου!

ΛΕΩΝ (23/7-23/8)

Μπορεί οι αλλαγές να σε φοβίζουν και να σου προκαλούν ανασφάλεια. Όμως, ανοίγονται επαγγελματικές προοπτικές, μπορεί να συναντήσεις ένα πρόσωπο που θαυμάζεις και εκτιμάς. Ο Άρης, ως τις 22, σε κάνει δημιουργική και σου δίνει νέες ιδέες. Ο Ερμής, ως τις 18, σου δίνει πειθώ και ενισχύει τα επιχειρήματά σου. Είναι καλό διάστημα για να υπερασπιστείς τις απόψεις σου και να βρεις φιλικά πρόσωπα που μπορείς να εμπιστευτείς. Τα σχέδιά σου πετυχαίνουν. Η Αφροδίτη, ως τις 14, σε κάνει αισθησιακή και σου δίνει την ανάγκη της περιπέτειας. Ο Κρόνος στο απέναντι ζώδιο σε κάνει υπεύθυνη και φέρνει εξελίξεις. Με τον Ουρανό πρέπει να ξοδέψεις ίσως μεγαλύτερη ενέργεια για να φτάσεις τους στόχους σου. Ονειρεύεσαι την αρμονία και τη σταθερότητα, αλλά δεν είναι εύκολο να τις κατακτήσεις. Ο επαγγελματικός τομέας κρύβει ευκαιρίες και ωραίες στιγμές.

Tip: Προσοχή σε εντάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (24/8-23/9)

Ο Ουρανός σού δίνει δύναμη και ενέργεια στον επαγγελματικό τομέα, θέλεις να κάνεις τη διαφορά. Ο Άρης, ως τις 22, σου δίνει πολλές έγνοιες για το μέλλον της καριέρας σου και επιβαρύνει την καθημερινότητά σου. Η εξάρτησή σου από κάποιο πρόσωπο ή μια παγιωμένη επαγγελματική κατάσταση δε σε αφήνουν να πάρεις τελικές αποφάσεις τώρα. Με τον Ερμή, ως τις 18, μπορεί μια συνάντηση να μην έχει την έκβαση που επιθυμείς. Μπορεί να κάνεις συζητήσεις για μια χρηματοδότηση. Από τις 19, βελτιώνονται οι σχέσεις σου. Κυριαρχούν η αρμονία και η ευχαρίστηση. Η Αφροδίτη, από τις 15, κάνει το κλίμα ανάλαφρο. Κάνε διάλογο, δες διαφορετικά τα πράγματα. Σκέψου και πάρε πρωτοβουλίες, δες εκ νέου τους στόχους σου. Έχεις ιδέες για να βάλεις αλατοπίπερο στην καθημερινότητά σου και να βγεις από τη ρουτίνα.

Tip: Κάνε εκπλήξεις στο ταίρι σου.

ΖΥΓΟΣ (24/9-23/10)

Ο Ουρανός επηρεάζει θετικά τα οικονομικά σου, τις συναλλαγές σου, επενδύσεις χρημάτων ευνοούνται. Η δημιουργικότητά σου είναι στα ύψη. Κάποια πρόσωπα που είχες στηρίξει το προηγούμενο διάστημα τώρα σε ευγνωμονούν. Με τη νέα Σελήνη στις 12 στο απέναντι ζώδιο, μπορεί να κάνεις μια νέα γνωριμία, συναισθηματική ή επαγγελματική. Με την Αφροδίτη, από τις 15, είσαι αισθησιακή, λάμπεις, βγαίνεις και διασκεδάζεις. Η αρμονία και η τρυφερότητα κυριαρχούν. Οι σχέσεις σου ευνοούνται. Ο Ήλιος, από τις 20, ξυπνά τα πάθη σου, ο Άρης, ως τις 22, τους έρωτές σου και ο Κρόνος τα συναισθήματά σου. Ο Ουρανός σε ανανεώνει. Έχεις προστασία. Όμως και ο επαγγελματικός τομέας λάμπει. Αξιοποίησε τη φαντασία σου για να εξερευνήσεις ό,τι εμφανίζεται μπροστά σου. Σου δίνεται η ευκαιρία να εξελίξεις την καριέρα σου. Στηρίξου στον Δία για την προσωπική και την επαγγελματική σου ζωή.

Τip: Η τύχη βρίσκεται στο πλευρό σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10-22/11)

Έχεις πολλή ενέργεια και ισχυρή θέληση. Με τον Άρη, ως τις 22, θα καταφέρεις να ξεμπλέξεις οικονομικά θέματα, να πουλήσεις περιουσιακά στοιχεία, να διευθετήσεις κληρονομικά και γραφειοκρατικά ζητήματα. Θέλεις να τα ελέγχεις όλα. Ο Κρόνος δεν αφήνει τα πράγματα να εξελιχθούν γρήγορα. Από τις 23, το τοπίο ξεκαθαρίζει. Έρχεσαι πιο κοντά στο ταίρι σου, όμως δε θέλεις να εμπλέκεται στα σχέδιά σου και αυτό μπορεί να φέρει δοκιμασίες στη σχέση σου, που περνά από σαράντα κύματα. Έρχονται στην επιφάνεια οικογενειακές, συντροφικές και φιλικές σχέσεις και πρέπει να αναλάβεις τις ευθύνες σου. Δες τις καταστάσεις με διαφορετική ματιά και κάνε διάλογο. Με τον Ερμή, από τις 19, ξεκαθαρίζεις ό,τι πρέπει με τους άλλους και με τον εαυτό σου. Η ευαισθησία σου είναι μεγάλη, άσ’ τη να εκφραστεί.

Tip: Μην κρύβεσαι πίσω από μάσκες.

ΤΟΞΟΤΗΣ (23/11-21/12)

Με Άρη/Ποσειδώνα ως τα μέσα του μήνα, θα πρέπει να προσπαθήσεις να αποφύγεις εξαπατήσεις και παγίδες. Με τον Ερμή, ως τις 18, θα κάνεις συναντήσεις με ανώτερα πρόσωπα, προσοχή στις σχέσεις σου με τα παιδιά, αν έχεις. Με την Αφροδίτη, ως τις 14, κάνεις γνωριμίες και είναι εύκολο να ερωτευτείς, ενώ από τις 15 μπορεί να ερωτευτείς ένα πρόσωπο μέσα από το εργασιακό σου περιβάλλον. Το τρίγωνο Άρη/Δία στα μέσα του μήνα σε κάνει αισιόδοξη και εφευρετική. Οι σχέσεις σου ενισχύονται. Η επικοινωνία είναι καλή, είσαι δημιουργική, δε σου λείπουν ιδέες. Βρίσκεσαι σε άριστη φόρμα και αναζητάς τη σταθερότητα, την αρμονία. Με τον Ουρανό θα πρέπει να προσαρμοστείς, να αναρωτηθείς, να αναλύσεις τις κινήσεις σου. Έχεις να περιμένεις ωραίες εκπλήξεις σε κάθε τομέα. Κάνε νέα σχέδια και κοίτα προς την ίδια κατεύθυνση με το ταίρι σου.

Tip: Το Πάσχα σε βρίσκει πολύ απασχολημένη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-20/1)

Ο Ήλιος, ο Ερμής και η Αφροδίτη σε κάνουν ευέξαπτη και ανασφαλή. Οι αντιδράσεις σου είναι νευρικές και παρορμητικές, υπάρχουν εντάσεις. Έχεις μεγάλες ανησυχίες και βγάζεις στην επιφάνεια ένα σκληρό πρόσωπο. Με το τετράγωνο Άρη/Ποσειδώνα ως τα μέσα του μήνα, θα πρέπει να προσέχεις λάθη και εξαπατήσεις. Προσοχή μέχρι το Πάσχα. Με την Αφροδίτη, από τις 15, είσαι η κυρίαρχη του παιχνιδιού στον ερωτικό τομέα. Ηρεμείς και απολαμβάνεις μια ευχάριστη καθημερινότητα. Το τρίγωνο Άρη/Δία μπορεί να φέρει τύχη στη ζωή σου, μια μοναδική ευκαιρία. Έρχεται η ανανέωση. Μετά τις 19 ο μήνας είναι θετικός και παραγωγικός. Κινήσου χωρίς βιασύνη. Η επικοινωνία είναι καλή και σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις νέα σχέδια. Επικεντρώσου σε ένα κοινό μέλλον με το ταίρι σου.

Tip: Ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει σε κάθε τομέα από τα μέσα του μήνα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (21/1-19/2)

Ο Δίας στο ζώδιό σου σε κάνει δημιουργική και σου δίνει φαντασία. Ο Ερμής, ως τις 18, φέρνει μια καλή συμφωνία ή μια νέα γνωριμία. Ο Άρης, ως τις 22, σου δίνει την αίσθηση πως δεν έχουν ολοκληρωθεί τα σχέδιά σου ή ότι είναι πρόχειρα. Μην ανησυχείς. Έχεις την ικανότητα να τα δεις αναλυτικά. Σε στηρίζει όμως συναισθηματικά και σου δίνει εμπιστοσύνη στον εαυτό σου. Η Αφροδίτη, ως τις 14, σε βοηθά να κάνεις μια καλή συνάντηση ή μια γοητευτική γνωριμία, υπάρχει κατανόηση στη σχέση σου. Το Πάσχα θα έχεις ανάγκη να μείνεις σπίτι. Είσαι σε άριστη φόρμα. Σταθεροποίησε τα σχέδιά σου πριν ξεκινήσεις καινούρια. Μην μπερδεύεσαι, κάθε πράγμα στον καιρό του. Ο Ποσειδώνας μπορεί να σου μπερδέψει το μυαλό και να δυσκολέψει την ενέργειά σου. Ο Κρόνος στο ζώδιό σου σε βοηθά να βάλεις γερές βάσεις. Είναι η στιγμή να αγαπήσεις και να αγαπηθείς.

Tip: Ασχολήσου με το Διαδίκτυο.

ΙΧΘΥΕΣ (20/2-20/3)

Φημίζεσαι για την τάση σου να ξοδεύεις. Όμως, με τη νέα Σελήνη στις 12, μπορεί να ανταμειφθείς οικονομικά για μια δουλειά που έχεις κάνει. Προσοχή με τον Άρη, ως τις 22, καθώς μπορεί να υπάρχουν οικογενειακές εντάσεις που δε σε αφήνουν να συγκεντρωθείς στους στόχους σου. Απόφυγε τις κουβέντες που μπορεί να στραφούν εναντίον σου. Με την Αφροδίτη, από τις 15, θα περάσεις ρομαντικές στιγμές. Ο Κρόνος σε στρέφει περισσότερο προς τις ανάγκες των άλλων και ρίχνει τους ρυθμούς, ενώ ο Ποσειδώνας σε κάνει να κλείνεσαι στο καβούκι σου. Βρες τις ισορροπίες σου. Δες τα πράγματα με μια νέα ματιά, σκέψου βαθιά και δες τι δε σου ταιριάζει πια. Έχεις πειθώ, πιστεύεις στα σχέδιά σου και τα εξελίσσεις, όμως μη βιάζεσαι. Βγάλε στο φως τις ανάγκες σου, τις προσμονές σου και δόμησε τα σχέδιά σου.

Tip: Δες εκ νέου την καθημερινότητά σου σε κάθε επίπεδο.

Πηγή: shape.gr

Ο μήνας που όλα θα είναι αλλιώς! Δες το tip για το ζώδιό σου!
EVENTS