MENU

Το επίπεδο του μίτινγκ ήταν ιδιαίτερα υψηλό, με επτά αθλητές να ξεπερνούν τα 5,81 μ., σε έναν αγώνα που θύμισε διοργάνωση Diamond League.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Καραλής διατηρεί το ρεκόρ αγώνων στο Fly Athens, έχοντας περάσει τα 6,00 μ. σε προηγούμενη διοργάνωση.

Ο χάλκινος Ολυμπιονίκης μπήκε δυναμικά στον αγώνα, ξεπερνώντας με επιτυχία τα 5,61 μ. και στη συνέχεια τα 5,81 μ.

Ωστόσο, όταν ο πήχης ανέβηκε στα 5,91 μ., δεν κατάφερε να τον περάσει στις τρεις προσπάθειές του, ολοκληρώνοντας εκεί τον αγώνα του.

Την πρώτη θέση κατέκτησε ο Αμερικανός Κρις Νίλσεν με άλμα στα 5,91 μ., ενώ ο Γάλλος Τιμπό Κολέ, που επίσης ξεπέρασε το ίδιο ύψος, κατετάγη δεύτερος, καθώς χρειάστηκε περισσότερες προσπάθειες από τον Νίλσεν. Ο Εμμανουήλ Καραλής, ο οποίος δεν κατάφερε να περάσει τα 5,91 μ., ολοκλήρωσε τον αγώνα στην τρίτη θέση.

Η κατάταξη:

  1. Κρις Νίλσεν (ΗΠΑ) 5.91μ.
  2. Τιμπό Κολέ (Γαλλία) 5.91μ.
  3. Εμμανουήλ Καραλής (Ελλάδα) 5.81μ.
  4. Ερνεστ Ομπιένα (Φιλιππίνες) 5.81μ.
  5. Μένο Φλόον (Ολλανδία) 5.81μ.
  6. Ερσού Σασμά (Τουρκία) 5.81μ.
  7. Μπαπτίστ Τιερί (Γαλλία) 5.81μ.
  8. Μπο Κάντα Λίτα Μπέρε (Γερμανία) 5.61μ.
  9. Ρενό Λαβελενί (Γαλλία) 5.61μ.
  10. Μάθιου Κολέ (Γαλλία) 5.41μ
Τρίτος ο Καραλής στο Fly Athens (vids)