MENU

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Σήμερα παίξαμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Δεν καταφέραμε να το κερδίσουμε, παρόλο που κάναμε ένα πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο. Από εκεί και πέρα, κοιτάμε μπροστά. Δεν υπάρχει φόβος, παίζαμε με μια καλή ομάδα, αλλά εμείς θέλαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και το κάναμε στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο ΠΑΟΚ έχει ποιότητα και το έδειξε στο τρίτο γκολ. Μιλήσαμε στα αποδυτήρια, μας μίλησε και ο προπονητής, παρόλα αυτά δεν καταφέραμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλαμε.

Η διακοπή θα βοηθήσει, γιατί είμαι μόλις τρεις μέρες εδώ και θέλω να προσαρμοστώ στα «θέλω» του κ. Αναστασίου. Θα ανασυνταχθούμε για τη δύσκολη συνέχεια. Όπως έχω πει, κοιτάω να είμαι πάντα έτοιμος. Είναι το πρώτο μου 90λεπτο μετά από τόσο καιρό, οπότε είμαι και κουρασμένος και διψασμένος».

Θυμιάνης: «Ο ΠΑΟΚ έχει ποιότητα και το έδειξε στο τρίτο γκολ»