Σαρωτική ήταν η παρουσία του αγώνα Ελλάδα – Σκωτία 3-2 στον Alpha το Σάββατο, ο οποίος βρέθηκε άνετα στην πρώτη θέση της τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό, σημειώνοντας 24,5% και αφήνοντας σε σημαντική απόσταση τον ανταγωνισμό. Το ενδιαφέρον του κοινού για την εθνική ομάδα αποτυπώθηκε ξεκάθαρα, χαρίζοντας στο κανάλι υψηλά ποσοστά.
Τον αγώνα παρακολούθησαν κατά μέσο όρο 998.000 τηλεθεατές με μέση τηλεθέαση 9,9% και μέσο τηλεμερίδιο (επί των ανοικτών δεκτών) 25,7%.
Απόψε, Τρίτη 18 Νοεμβρίου η Ελλάδα αντιμετωπίζει τη Λευκορωσία, ουραγό του ομίλου, στο ουδέτερο Ζάλαεγκερσεγκ της Ουγγαρίας. Ο Alpha θα ξεκινήσει την pre game εκπομπή από τις 21:00, με τον Άγγελο Στυλιάδη και καλεσμένο τον προπονητή του Πανιωνίου Παύλο Δερμιτζάκη.
Η σέντρα είναι προγραμματισμένη για τις 21:45 σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη και σχόλιο του Νίκου Νταμπίζα, ενώ ο Σπύρος Νάσιος θα βρίσκεται δίπλα στον πάγκο της Εθνικής για το ρεπορτάζ.
Αμέσως μετά τη λήξη ακολουθεί η post game εκπομπή με τις δηλώσεις των διεθνών μας απευθείας από το γήπεδο.