MENU

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τη νίκη κόντρα στον Παναιγιάλειο: «Ήταν ανοιχτό παιχνίδι , ήμασταν υπέρ του δέοντος επιθετικοί και κάποιες φορές θα μπορούσαμε να το πληρώσουμε, όμως νομίζω ευχαριστήσαμε τον κόσμο, δεν υπάρχει πλέον άγχος. Στόχος είναι τώρα η... πρωτιά και νομίζω ότι η άνοδος έχει επιτευχθεί εδώ και καιρό. Έχει δρόμο ακόμη για να τερματίσουμε πρώτοι και με διαφορά, έχουμε ακόμη παιχνίδια, περιμένουμε τώρα κάποια αποτελέσματα αναγκαστικά, μέχρι το παιχνίδι με τον ΟΦΗ είχαμε την τύχη στα χέρια μας. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια».

Για τον τραυματισμό του Δημήτρη Ανάκογλου: «Είναι από τα πιο αγαπητά παιδιά στα αποδυτήρια, είναι φίλος μου , είναι εξαιρετικός παίκτης και χαρακτήρας πάνω από όλα, αλλά αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Στάθηκε άτυχος, νομίζω ότι δεν του άξιζε, αλλά επειδή είναι καλό παιδί, θα του τα δώσει η τύχη και ο Θεός».

Για τη φανέλα με το όνομα του στον αγώνα με τον Παναιγιάλειο: «Ήταν ιδέα του Πλατέλλα, καθώς είναι κολλητοί φίλοι και τον ακολουθήσαμε. Τον βλέπω θετικό τον Δημήτρη, δεν ξέρω αν θα μπορούσα κι εγώ να είμαι σαν κι αυτόν, το έχει πάρει ότι πρέπει να τα κάνει όλα από την αρχή, το έχει αποφασίσει και θα το παλέψει. Είναι μεγάλη απόφαση, θέλει να έχεις ψυχή και απέδειξε ότι έχει χαρακτήρα».

Για το ότι ο κόσμος χαίρεται που η ομάδα... φεύγει από τη Φούτμπολ Λιγκ: «Σαφώς ο κόσμος που συναντάμε βλέπουμε ότι έχει τη... φλόγα πλέον που έχει ανάψει για τα καλά. Η ομάδα επιστρέφει μετά από ένα μαρτύριο τεσσάρων χρόνων, επιστρέφει εκεί που πρέπει με την πρωτιά θα είναι ακόμη καλύτερα τα πράγματα. Θέσαμε έναν στόχο αυτονόητο, δεν παρεκκλίναμε και νομίζω ότι ο κόσμος είναι ευχαριστημένος».

Για το επόμενο παιχνίδι, με τον Απόλλωνα Πόντου: «Είναι ειδικών συνθηκών , είναι της πόλης , υπάρχει το γόητρο κάθε ομάδα παίζει για την τιμή της, δεν είναι ομάδα ο Απόλλων που θα μπει σε περιπέτειες άλλες, προετοιμαζόμαστε για ένα τοπικό ντέρμπι και για να γίνει ένα ωραίο παιχνίδι».

Για τα σενάρια ποιος θα μείνει ή θα φύγει του χρόνου: «Γίνονται συζητήσεις, υπάρχει μεταγραφολογία, είναι μεγάλη ομάδα ο Άρης, όλοι αυτοπροτείνονται. Ποιος θα μείνει και ποιος θα φύγει θα το αποφασίσει η διοίκηση. Μακάρι όλα τα παιδιά που έχουν ξεκινήσει την προσπάθεια να μείνουν. Τα πράγματα δεν έρχονται όπως τα σχεδιάζεις αλλά ένα μέρος του σχεδίου έχει επιτευχθεί. Μιλάω για την άνοδο της ομάδας μου, ήταν χαρά μου που η ομάδα κέρδιζε κι ας μην έπαιζα. Είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να τηρούμε τις συμβάσεις που υπογράφουμε με την ομάδα και όχι μόνο τις οικονομικές, αλλά να είσαι "κύριος" απέναντι στην ομάδα και τον εργοδότη και δε θα μπορούσα να δημιουργήσω πρόβλημα στην ομάδα».

Τι περιμένει για το μέλλον: «Κοιτάω την ουσία πάντα, θεωρώ ότι έρχονται καλύτερες μέρες για την ομάδα. Υπάρχει συσπείρωση και του χρόνου θα είναι διπλάσια, καθώς έχουν τεθεί οι βάσεις για την επάνοδο του Άρη στην κατηγορία».

Πηγή: Arena FM 89,4

Μαραγκός: «Η άνοδος έχει έρθει εδώ και καιρό, τώρα πάμε για την πρώτη θέση»