MENU

Για τον αυριανό αγώνα της ομάδας του για την 25η αγωνιστική της Stoiximan.gr Football League κόντρα στον ΟΦΗ, αλλά και για το γεγονός ότι θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Νίκο Παπαδόπουλο, με τον οποίο είχε συνυπάρξει στον Ηρακλή μίλησε στο SDNA o τεχνικός του Αγροτικού Αστέρα Νίκος Καραμπετάκης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι ένα παιχνίδι με μια ιστορική ομάδα. Ο ΟΦΗ είναι μια ομάδα που ανήκει στην Super League. Είναι ένα παιχνίδι με μεγάλο ενδιαφέρον για εμάς. Είναι πρόκληση ένα τέτοιο παιχνίδι για την ομάδα μας. Από την πλευρά μας θέλουμε να φανούμε αντάξιοι, του ονόματος του ΟΦΗ και ο κόσμος που θα έρθει στο γήπεδο να ευχαριστηθεί το παιχνίδι».

Για το εάν η ομάδα του μπορεί να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα: «Η ομάδα μας έχει δείξει ότι στην διάρκεια του πρωταθλήματος, είναι ανταγωνιστική. Παίζουμε πάντα για την νίκη και ο στόχος μας, είναι να συνδυάσουμε την νίκη με ένα καλό αποτέλεσμα».

Για το τι θα πρέπει να προσέξει η ομάδα του κόντρα στον ΟΦΗ: «Η έδρα του ΟΦΗ είναι μια καυτή έδρα. Είναι μια ομάδα που παίζει κυριαρχικό ποδόσφαιρο, με πίεση ψηλά. Θα πρέπει εμείς να είμαστε συγκεντρωμένοι πιστά στο πλάνο μας, και να έχουμε συγκέντρωση και στα 90΄».

Για το γεγονός ότι θα αντιμετωπίσει τον Νίκο Παπαδόπουλο, με τον οποίο συνυπήρξε στον Ηρακλή: «Σίγουρα είναι ένα παράξενο συναίσθημα για εμένα. Τρέφω απέραντο σεβασμό για τον άνθρωπο και προπονητή Νίκο Παπαδόπουλο. Είναι ο άνθρωπος που με πήρε από το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και με έβαλε στην Super League και αν δεν υπήρχε σήμερα αυτός δεν θα ήμασταν αντιμέτωποι. Αυτά που μας ενώνουν είναι πολύ περισσότερα, από αυτά που μας χωρίζουν και είναι τα 90΄ που θα είμαστε αντίπαλοι».

Στα αγωνιστικά οι Θεσσαλονικείς οι οποίοι βρίσκονται από την Πέμπτη (6/4) στο Ηράκλειο, θα ολοκληρώσουν την Παρασκευή (7/4) την προετοιμασία τους για τον εν λόγω αγώνα με χαλάρωμα που θα γίνει στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο.

Μοναδικά αγωνιστικά προβλήματα για τον Καβαλιώτη τεχνικό, είναι οι τραυματίες Γιακουμής, Θεοδωρίδης, οι Βουτσιάς και Δεινόπαπας που έμειναν εκτός, όπως και ο Πάτο που υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα και θα απολογηθεί την Δευτέρα (10/4) ενώπιον της διοίκησης.

Καραμπετάκης: «Παιχνίδι πρόκληση για την ομάδα μας »