MENU

Ο μαραθώνιος της Γ΄Εθνικής βρίσκεται σε εξέλιξη, με την περισσότερους από τους ομίλους να οδηγούνται στο τέλος του πρώτου γύρου. Αυτό δεν ισχύει και για τον 8ο όμιλο, στον οποίο συμμετέχουν μόνο ομάδες από την Κρήτη, με το πρωτάθλημα να έχει μπει πλέον στον β΄ γύρο του...

Μηνάς Πίτσος (προπονητής Γιούχτα), Γιώργος Κόλτζος (προπονητής Πανακρωτηριακού), Νίκος Καραδάκης (Προπονητής Ρεθυμνιακού) και Μανώλης Σκύβαλος (προπονητής Ατσαλένιου) μίλησαν στο SDNA για τα όσα συνέβησαν στον πρώτο γύρο, τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ, αλλά και για την πρωτοπόρο και αήττητη μέχρι τώρα του ομίλου Επισκοπή.

 

Για τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος και τον ανταγωνισμό που υπάρχει

Μηνάς Πίτσος: «Πιστεύω ότι είναι ένα πρωτάθλημα δύσκολο, γιατί όλες οι ομάδες εδώ στην Κρήτη είναι αρκετά δύσκολες.Το πρωτάθλημα είναι μικρό, αλλά θεωρώ ότι υπάρχουν 9 ομάδες που είναι πάρα πολύ δυνατές. Το δείχνει άλλωστε και το πρωτάθλημα... Η Επισκοπή είναι το πρώτο φαβορί για τον τίτλο, καθώς λειτουργεί σε επαγγελματικά πρότυπα και έχει δώσει αρκετά λεφτά για μεταγραφές... Όσον αφορά τις άλλες ομάδες οι διαφορές που έχουν να κάνουν με την δυναμικότητα τους δεν είναι και πολύ μεγάλες».

Γιώργος Κόλτζος: «Ήταν ένα πρωτάθλημα, το οποίο ξεκίνησε με τον Ηρόδοτο και την Επισκοπή να έχουν το απόλυτο στις πρώτες αγωνιστικές και να δείχνουν ότι αυτοί θα είναι οι πρωταγωνιστές. Στην πορεία όμως η Επισκοπή αύξησε την διαφορά. Εκμεταλλεύτηκε τις απώλειες που είχε ο Ηρόδοτος και απ΄ότι δείχνει θα τερματίσει πρώτη στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Από εκεί και πέρα θεωρώ ότι όλες οι ομάδες από την 2η θέση και κάτω ήταν ψιλοισοδύναμες. Ακόμα και ο Πόρος που μπορεί να έκανε ένα πολύ καλό ξεκίνημα αποτελεί μία πολύ ανταγωνιστική ομάδα και μέχρι τέλους κανείς δεν θα ξέρει ποιος θα είναι στα πλέι οφ και στα πλέι άουτ».

Νίκος Καραδάκης: «Ήταν για εμάς τουλάχιστον ένας αναγνωριστικός γύρος, γιατί δεν γνωρίζαμε τους αντιπάλους και πιο συγκεκριμένα την δυναμική τους. Μπαίνοντας τελευταίοι εμείς στο πρωτάθλημα μάθαμε τους αντιπάλους παίζοντας ουσιαστικά. Η δυναμική των ομάδων αν εξαιρέσουμε την Επισκοπή και όπως φαίνεται ο Ηρόδοτος με τον Γιούχτα είναι πάρα πολύ κοντά και αυτό κάνει τον δικό μας όμιλο πάρα πολύ ανταγωνιστικό».

Μανώλης Σκύβαλος: «Είναι πολύ ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα, γιατί θεωρώ ότι ποιοτικά λίγο η Επισκοπή με τον Γιούχτα έχουν ξεφύγει. Θεωρώ ότι όλες οι άλλες ομάδες από θέμα ποιότητας είναι στο ίδιο μήκος κύματος οπότε όλα τα παιχνίδια έχουν πολύ ενδιαφέρον γιατί είναι ντέρμπι και κρίνονται στις λεπτομέρειες».

 

Για τις διαφορές μεταξύ των ομάδων στην βαθμολογία

Μ.Π.: «Θεωρώ ότι οι μέχρι τώρα πορείες των ομάδων αντικατοπτρίζουν καθαρά την πορεία που αυτές έχουν κάνει στον πρώτο γύρο. Πιστεύω ότι είναι δίκαιη η βαθμολογική συγκομιδή των ομάδων, στα μέχρι τώρα παιχνίδια. Δίκαια βρίσκεται η Επισκοπή στην κορυφή, ο Ηρόδοτος και εμείς στην δεύτερη θέση. Από εκεί και πέρα τέταρτος είναι ο Πανακρωτηριακός και θεωρώ ότι μαζί με τον Ρεθυμνιακό, τον Άγιο Νικόλαο και μέχρι την θέση που βρίσκεται ο Πόρος είναι ισοδύναμες, καθώς δεν έχουν πολύ μεγάλες διαφορές μεταξύ τους».

Γ.Κ.: «Είναι μικρή η διαφορά για αυτό και μέχρι την τελευταία αγωνιστική δεν ξέρει κανείς, αν θα είναι στα πλέι οφ ή στα πλέι άουτ, γιατί οι ομάδες είναι αρκετά ισοδύναμες».

Ν.Κ.: «Όλα τα παιχνίδια έχουν ενδιαφέρον γιατί η δυναμικότητα των ομάδων είναι κοντά και κάθε αγωνιστική έχει πραγματικά τέσσερα ντέρμπι. Ακόμα και η Επισκοπή που έχει ξεφύγει είναι γιατί εχει δείξει ικανότητα και συνέπεια μέχρι το 95΄που έχει πάρει νομίζω 2-3 παιχνίδια. Επομένως η δυναμικότητα των ομάδων είναι κοντά. Έχουμε ντέρμπι κάθε αγωνιστική και για αυτό και η βαθμολογία των ομάδων είναι πάρα πολύ κοντά».

Μ.Σ.: «Επισκοπή και Γιούχτας είναι πιο ποιοτικές ομάδες. Η Επισκοπή με διαφορά έχει το ποιοτικότερο ρόστερ. Από εκεί και πέρα και ο Γιούχτας έχει ποιοτική ομάδα. Όσον αφορά όλες τις άλλες ομάδες είναι κοντά. Θεωρώ ότι και ο Ηρόδοτος που είνα ψηλά στην βαθμολογία πάνω – κάτω είναι στο ίδιο επίπεδο με τις άλλες ομάδες».

 

Για το εάν είναι θετικό ή αρνητικό που ο όμιλος έχει λίγες αγωνιστικές σε σχέση με τους υπολοίπους ομίλους της κατηγορίας

Μ.Π.: «Θα έλεγα ότι η αίγλη της Γ΄Εθνικής στον δικό μας όμιλο έχει λίγο ψηλοχαθεί. Θεωρώ ότι το περυσινό πρωτάθλημα ήταν πρωτάθλημα στο οποίο ένιωθες πραγματικά ότι ήσουν και ποδοσφαιριστής και προπονητής Γ΄Εθνικής. Φέτος πιστεύω ότι αυτό έχει υποβαθμιστεί λίγο, όσον αφορά τον δικό μας όμιλο. Η Γ΄Εθνική συνέπαγεται με ταξίδια στην Αθήνα και στον Πειραιά... Εμείς εδώ πέρα το γυρίσαμε λίγο στο Περιφερειακό πρωτάθλημα».

Γ.Κ.: «Θα το προτιμούσαμε να είναι μεγαλύτερος ο όμιλος. Όλοι νομίζω ότι θα το θέλαμε αυτό, γιατί και τα παιχνίδια θα ήταν ακόμα πιο έντον πιο δυνατά και θα υπήρχε μεγαλύτερος ανταγωνισμός. Από την στιγμή που φέτος επιλέχτηκε να γίνει κρητικός όμιλος, θεωρώ ότι θα πρέπει να βοηθήσουμε όλοι μας, έτσι ώστε το πρωτάθλημα να είναι όσο το δυνατό πιο ανταγωνιστικό γίνεται».

Ν.Κ.: «Είναι αρνητικό. Διότι θα πρέπει να αγωνιστούμε κάποιες ομάδες 4 φορές, που σημαίνει ότι και κάποιο αβαντάζ να είχαμε αποκτήσει στον πρώτο γύρο έναντι κάποιων άλλων ομάδων και η διαδικασία των πλέι άουτ κάνει το πρωτάθλημα μέχρι το τέλος να είναι αμφίρροπο. Αν φαίνεται ότι κάποια ομάδα έχει αποκτήσει βαθμολογικό αβαντάζ, πάρα πολύ εύκολα μπορεί να χαθεί στα πλέι άουτ. Επομένως δεν έχει μια ροή φυσιολογική σαν πρωτάθλημα. Δεν μπορείς να κάνεις έναν σχεδιασμό συγκεκριμένο, τα πάντα μπορούν να έρθουν τούμπα στην συνέχεια».

Μ.Σ.: «Στην ουσία εάν δεις τις διαφορές επειδή έχει και τρίτο γύρο τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ, πάνω – κάτω ο αριθμός των παιχνιδιών είναι ο ίδιος. Δηλαδή με έναν όμιλο που έχει 14 ομάδες και συνολικά 26 αγωνιστικές, εμείς θα παίξουμε 16 αγώνες στην κανονική διάρκεια και μετά εάν πας στα πλέι άουτ έχει άλλα 8 ματς συνολικά 24 παιχνίδια. Επειδή θα κάνεις τρεις γύρους είναι πάνω – κάτω ο ίδιος αριθμός».

 

Για το εάν μπορεί το πρωτάθλημα να είναι το ίδιο ανταγωνιστικό και στον β΄ γύρο

Μ.Π.: «Εμείς έχουμε ήδη αρχίσει τον β΄ γύρο και θέλουμε ακόμα 4 παιχνίδια για να τελειώσει κι αυτός... Ο Ατσαλένιος μαζί με το ρεπό του θέλει ακόμα 4 παιχνίδια κι εμείς 5. Θεωρώ ότι το ενδιαφέρον θα μείνει το ίδιο. Ήδη αυτό έχει γίνει πιο έντονο στις ομάδες που βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις και θα δώσουν πλέι άουτ, καθώς έχει μειωθεί πάρα πολύ η διαφορά μεταξύ τους και θεωρω ότι οι ομάδες που θα βρίσκονται στα πλέι οφ, αυτές μέσα στις επόμενες 1-2 αγωνιστικές θα ξεχωρίσουν».

Γ.Κ.: «Νομίζω ότι είναι ακόμα πιο ανταγωνιστικό στον β΄ γύρο, γιατί όλες οι ομάδες έχουν κοντινή διαφορά στην βαθμολογία.Καμία δεν έχει εξασφαλίσει τον στόχο της οπότε νομίζω ότι είναι πολύ πιο ανταγωνιστικό στον δεύτερο γύρο».

Ν.Κ.: «Θα είναι το ίδιο ανταγωνιστικό και θα είναι ακόμα περισσότερο ανταγωνιστικό σε σχέση με τον πρώτο γύρο, διότι όλες οι ομάδες έχουν βρει τις αδυναμίες τους. Πάμε σε μεταγραφική περίοδο .Ήδη ακούγεται ότι κάποιες ομάδες θα ενισχυθούν προκειμένου να απομακρυνθούν από την τελευταία θέση που οδηγεί στο τοπικό και θα κάνει ακόμα πιο δύσκολο και αμφίρροπο τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος μας, του ομίλου μας. Αυτό ήδη έχει ξεκινήσει να φαίνεται στα δύο πρώτα παιχνίδια, που ο Πόρος έχει κάνει δύο νίκες και από εκεί που ήταν τελευταίος και μακριά από εμάς έχει πλησιάσει πάρα πολύ στην βαθμολογία».

Μ.Σ.: «Ο δεύτερος γύρος θα είναι ακόμα πιο ανταγωνιστικός. Κάποιες ομάδες θα ενισχυθούν και θα είναι ακόμα πιο ανταγωνιστικός ο δεύτερος γύρος. Το στοίχημα είναι αν η Επισκοπή, η οποία θεωρείται φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, πότε θα κάνει την πρώτη της ήττα. Η Επισκοπή έχει πολύ ποιότητα σαν ομάδα, καθώς έχει με διαφορά το πιο ακριβό ρόστερ της κατηγορίας».

 

Για την ύπαρξη πλέι οφ και πλέι άουτ σε αυτό και αν είναι θετικό ή αρνητικό

Μ.Π.: «Για εμένα ο πρώταθλητής θα πρέπει να βγαίνει κατευθείαν. Από εκεί και πέρα λόγω του ότι είναι πολύ λίγες οι ομάδες δεν αφήνει περιθώρια θα έλεγα σε μία δεύτερη ομάδα που είναι πίσω 6-7 βαθμούς, να κάνει ένα ντεμαράζ στο τέλος με 7,8,9,10 παιχνίδια. Είναι πάρα πολύ μικρό το πρωτάθλημα, άρα θεωρώ ότι σε αυτό το πρωτάθλημα, ότι ο πρωταθλητής θα πρέπει να βγαίνει κατευθείαν. Η περίοδος των πλέι οφ και των πλέι άουτ με τιμωρίες και τραυματισμούς είναι παράξενα παιχνίδια αυτά γιατί μπορεί να πηγαίνεις πρώτος σε όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος και να κάνει δύο ήττες στα πλέι οφ και να το χάσεις».

Γ.Κ.: «Εγώ νομίζω ότι είναι καλό γιατί βοηθάει όλες τις ομάδες να είναι πιο ανταγωνιστικές. Να μην υπάρχουν οι λεγόμενες «αδιάφορες» ομάδες. Τουλάχιστον αν κρίνω από τον δικό μας τον όμιλο δείχνει ότι είναι ένα μέτρο πάρα πολύ καλό, γιατί και οι ποδοσφαιριστές και οι προπονητές είναι σε εγρήγορση για να εξασφαλίσουν όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς, μέχρι να πετύχουν τον τελικό τους στόχο».

Ν.Κ.: «Έτσι όπως ήταν ο όμιλος με 9 ομάδες ήταν αναγκαίο, για να έχει πολλά παιχνίδια. Αν ήταν το πρωτάθλημα φυσιολογικό πραγματικά σαν ομάδα θα αισθανόμασταν περισσότερη άνεση, απ΄ότι τώρα. Ήταν κάτι που δεν μπορούσες να το αποφύγεις όταν έχεις 9 ομάδες για να κάνεις πρωτάθλημα. Βέβαια εδώ συμφωνώ, αλλά αυτή η διαδικασία δεν με χαρακτηρίζει, δεν την βρίσκω φυσιολογική. Απλά δεν μπορείς να κάνεις κάτι διαφορετικό τώρα».

Μ.Σ.: «Σίγουρα είναι θετικό, γιατί δίνει μεγάλο ενδιαφέρον σε όλα τα παιχνίδια. Όλες οι ομάδες κυνηγάνε μέχρι την τελευταία στιγμή την είσοδο τους στα πλέι οφ... Το θεωρώ θετικό από την μεριά μου».

 

Για το ποιες ομάδες έχουν ξεχωρίσει μέχρι τώρα σε αυτό το πρωτάθλημα

Μ.Π.: «Ο Γιούχτας και ο Ηρόδοτος θεωρώ ότι έχουν σταθερή πορεία στο πρωτάθλημα. Ο Ηρόδοτος έχει κάνει τώρα μία τετράδα – πεντάδα παιχνιδιών που δεν έχει πάρει πολλούς βαθμούς. Εμείς έχουμε κάνει ένα σερί 6 παιχνιδιών που έχουμε νικηφόρα αποτελέσματα 5 παιχνίδια τώρα αλλα θεωρώ όπως είπα και πιο πριν ότι η βαθμολογία δείχνει ακριβώς την δυναμικότητα των ομάδων. Εάν με ρωτούσες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος, που καταστάσεις περίπου τις ομάδες, θα έλεγα σε αυτή την βαθμολογική θέση που βρίσκονται τώρα».

Γ.Κ.: «Η Επισκοπή θεωρώ ότι είναι η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Από εκεί και πέρα πολύ ποιοτική ομάδα είναι ο Γιούχτας, με αρκετούς έμπειρους ποδοσφαιριστές. Ο Ατσαλένιος είναι μία ομάδα, η οποία κι αυτή μαζί με τον Άγιο Νικόλαο δείχνουν ότι έχουν μία δυναμική, με δυνατές έδρες. Από εκεί και πέρα όμως νομίζω ότι όλες οι ομάδες είναι ψιλοισοδύναμες».

Ν.Κ.: «Η Επισκοπή έχει ξεχωρίσει. Είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η Επισκοπή βέβαια είναι και μία αμιγώς επαγγελματική ομάδα, 100% σε σχέση με τις υπόλοιπες 8. Δίκαια δηλαδή αρχίζει και αποκτά ένα βαθμολογικό αβαντάζ σε σχέση με τον δεύτερο που νομίζω ότι είναι ο Γιούχτας, μαζί με τον Ηρόδοτο και δεν μπορεί να αλλάξει αυτό».

Μ.Σ.: «Άμα δεις τη βαθμολογία είναι ξεκάθαρο. Η Επισκοπή όπως είπα θεωρώ ότι θα πάρει το πρωτάθλημα, το θέμα είναι εάν θα είναι αήττητη ή όχι. Ο Ηρόδοτος είχε κάνει ένα πάρα πολύ δυνατό ξεκίνημα με πολύ ενθουσιασμό, αλλά τώρα τελευταία έχει πέσει λίγο και ο Γιούχτας που έχει πολύ ποιοτικό ρόστερ και δείχνει μία σταθερότητα».

 

Για το κατά πόσο οι έδρες έχουν παίξει μέχρι τώρα καθοριστικό ρόλο σε αυτό

Μ.Π.: «Δεν έχουν τόσο μεγάλη σημασία για εμάς εδώ πέρα οι έδρες. Εμείς για παράδειγμα παίξαμε 4 εκτός έδρας παιχνίδια και κάναμε 4 νίκες. Δεν έχουμε εμείς εδώ πέρα, ότι φεύγεις πας στην Αθήνα και μετρά η έδρα.Θεωρώ ότι οποιαδήποτε ομάδα, σε οποιαδήποτε έδρα μπορεί να πάρει αποτέλεσμα αν είναι η ομάδα σου καλή και ανταγωνιστική».

Γ.Κ.: «Θα έλεγα ότι είναι ένας όμιλος που οι μισές ομάδες είναι πολύ ανταγωνιστικές στην έδρα τους. Οι άλλες ομάδες όχι τόσο δυνατές. Απλά αυτό που έχω ξαναπεί είναι ότι η ομάδα που θα εκμεταλλευτεί όσο το δυνατόν περισσότερο την έδρα της είναι αυτή, που θα πετύχει και τον στόχο που έχει θέσει από την αρχή της σεζόν».

Ν.Κ.: «Δεν νομίζω ότι έχουν παίξει καθοριστικό ρόλο οι έδρες. Σίγουρα κάποιες ομάδες δείχνουν μια δυναμική παραπάνω στην έδρα τους, αλλά χωρίς να σημαίνει ότι όποιος πάει σε μία έδρα δυνατή χάνει. Αν εξαιρέσουμε πάλι την Επισκοπή και ο Ηρόδοτος έχει χάσει βαθμούς στην έδρα του και ο Γιούχτας το ίδιο. Αντίθετα όλοι έχουμε κάνει κάτι στα εκτός έδρας παιχνίδια.Πραγματικά δεν υπάρχουν οι έδρες του παρελθόντος που πας και έχεις χάσει από τα αποδυτήρια που λένε. Εντός και εκτός έδρας πραγματικά το πρωτάθλημα μας είναι αμφίρροπο. Είναι συγκλονιστικό. Έχει πάρα πολύ ενδιαφέρον και έχει να κάνει ότι κάθε αγωνιστική παίζουν τρία αποτελέσματα σε κάθε παιχνίδι».

Μ.Σ.: «Άμα το καλοσκεφτείς παντού υπάρχουν απώλειες. Εάν εξαιρέσει την έδρα της Επισκοπής σε όλες τις άλλες έδρες, που οι ομάδες είναι πάνω – κάτω στο ίδιο μήκος κύματος θεωρώ ότι όλες οι έδρες έχουν σπάσει. Παντού υπάρχουν απώλειες. Μπορεί να μην έχει πολλά διπλά, αλλά έχει πολλές ισοπαλίες».

 

Για το εάν μπορεί κάποια ομάδα να βάλει δύσκολα στην πρωτοπόρο Επισκοπή

Μ.Π.: «Για εμάς στα επόμενα τρία παιχνίδια θα εξαρτηθούν πάρα πολλά, γιατί η Επισκοπή κάνει το ρεπό της. Μετά θα έρθει να παίξει στις Αρχάνες με εμάς, θα παίξει με τον Ηρόδοτο. Θεωρώ ότι αυτή η τριάδα παιχνιδιών που ακολουθεί είναι σημαντική, γιατί είναι διαφορετικά να μπεις στα πλέι οφ με την Επισκοπή να έχει 9 βαθμούς και διαφορετικά να έχει 3 και 4 βαθμούς. Μετά όλοι θα το πιστέψουν».

Γ.Κ.: «Νομίζω πως όχι. Ο μοναδικός που ίσως μπορεί είναι ο Γιούχτας γιατί έχουν και αγώνα μεταξύ τους. Αρκεί ο Γιούχτας να μην έχει απώλειες μέχρι την τελευταία αγωνιστική».

Ν.Κ.: «Η Επισκοπή έχει καταφέρει να ξεκλειδώσει τρία παιχνίδια στο 95΄Δηλαδή έχει βάλει γκολ και έχει τελειώσει το παιχνίδι. Πραγματικά επειδή έχουμε καλές ομάδες και δεν ξέρω για τους άλλους ομίλους, αλλά ο δικός μας όμιλος έχει καλούς προπονητές, το στοιχείο της τακτικής είναι πολύ έντονο. Όταν παίζεις με την Επισκοπή, αναγκαστικά θα πρέπει να στήσεις την ομάδα σου και να έχεις ένα σχέδιο αμυντικό καθαρά, γιατί δεν μπορείς να ανοιχτείς μαζί τους έχουν πάρα πολύ ποιότητα... Πάει πάρα πολύ γρήγορα στο επιθετικό τρίτο του αντιπάλου. Πάει πολύ γρήγορα στην μετάβαση, δεν χρονοκαθυστερεί την μπάλα στα πόδια της αλλάζοντας πάσες στο αμυντικό μισό της και είναι μια ομάδα πάρα πολύ πιεστική...».

Μ.Σ.: «Εγώ θεωρώ ότι έτσι όπως είναι το πρωτάθλημα, με τις αγωνιστικές που έχουν μείνει και με τις έδρες που έχει να πάει η Επισκοπή,η μόνη ομάδα που μπορεί να τις βάλει πλέον δύσκολα είναι ο Γιούχτας στην έδρα του. Έχει πέρασει από το Ατσαλένιο, έχει περάσει από τον Άγιο Νικόλαο, έφερε ισοπαλία στην έδρα του Ηροδότου με 2-2, πήρε ισοπαλία 2-2 στον Πανακρωτηριακό. Μόνο μέσα στην έδρα του Γιούχτα πιστεύω ότι μπορεί να δυσκολευτεί».

 

Για το εάν είναι καλό ή κακό που πέφτει μόλις μία ομάδα από τον όμιλο

Μ.Π.: «Το πρωτάθλημα αυτή τη στιγμή δεν είναι τόσο ανταγωνιστικό. Θεωρώ ότι κάποιες ομάδες έχουν χαλαρώσει εδώ και πολύ καιρό. Τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ σε βάζουν σε μία διαδικασία ενδιαφέροντος και δεν σε αφήνουν να πεις ότι από τον Μάρτιο τελειώνει το πρωτάθλημα και τελείωσε. Τουλάχιστον θα υπάρχει ένα ενδιαφέρον στα πλέι οφ και στα πλέι άουτ».

Γ.Κ.: «Όπως είναι διαμορφωμένη η κατάσταση να πέφτει μόλις μία ομάδα, μέσω της διαδικασίας των πλέι άουτ θα ήταν καλύτερο να υπάρχει και άλλη ομάδα, αλλά από την στιγμή που γίνεται μέσω των πλέι άουτ θεωρώ ότι υπάρχει ανταγωνισμός. Δεν υπάρχουν αδιάφορα παιχνίδια και μέχρι την τελευταία αγωνιστική των πλέι άουτ θα ξέρει ποια ομάδα θα υποβιβαστεί».

Ν.Κ.: «Το ότι πέφτει μόνο μία ομάδα, να ξέρεις ότι καμία ομάδα δεν θέλει να είναι αυτή η μία... Όλες οι ομάδες ξεκίνησαν έναν σχεδιασμό, γιατί ήξεραν ότι θα είναι πολύ δύσκολος ο όμιλος, επειδή θα ήμασταν λίγες ομάδες. Όταν έγινε κρητικός όμιλος κάπως πάγωσε το θέμα των μεταγραφών, γιατί περίμεναν ότι εμείς θα είμαστε αυτή η ομάδα. Είχαμε ξεκινήσει εμείς προετοιμασία στις 7 Αυγούστου και μετά δηλώσαμε συμμετοχή στο πρωτάθλημα. Επομένως μας είχαν ψιλοφαβορί.Τώρα που δεν είμαστε το φαβορί για να πέσουμε ότι μεταγραφές δεν έκαναν το καλοκαίρι, θα τις κάνουν τώρα. Αλλά καμία ομάδα δεν θέλει να είναι αυτή η μία που θα πέσει».

Μ.Σ.: «Έχει λογική αυτό. Επειδή του χρόνου ο όμιλος θα γίνει με 14 ομάδες. Άμα έπεφταν περισσότερες ομάδες, θα ανέβαιναν την επόμενη σεζόν από το τοπικό παραπάνω ομάδες. Εάν γινόταν κάτι τέτοιο του χρόνου ο κρητικός όμιλος θα ήταν επιπέδου τοπικού. Το θεωρώ λογικό... Εάν δεν υπήρχαν τα πλέι άουτ θα υπήρχε πιο πολύ καθησυχασμός, ενώ τώρα είναι όλοι σε εγρήγορση. Θα αργήσει να κριθεί ποια ομάδα θα πέσει. Άρα υπάρχει ανταγωνισμός».

SDNA Google news
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ SDNA logo ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Κάθε αγωνιστική έχει τέσσερα ντέρμπι, η Επισκοπή είναι η καλύτερη ομάδα»
EVENTS