MENU

Οι χαμηλές…πτήσεις και η παρατεταμένη αφλογιστία των Φετφατζίδη και Ναουέλ, αποτελεί έναν από τους μεγάλους πονοκεφάλους του Πέδρο Μαρτίνς στον Ολυμπιακό.

Κάπως έτσι άλλωστε, ο Πορτογάλος τεχνικός βάζει σε προτεραιότητα εν όψει Ιανουαρίου, εκτός από την απόκτηση ενός γκολτζή επιθετικού κι ενός εξτρέμ που θα βλέπει δίχτυα.

Μέχρι όμως το άνοιγμα του χειμερινού μεταγραφικού παζαριού, υπάρχει ακόμα αρκετός δρόμος και μεσολαβούν αρκετά παιχνίδια.

Ο κόουτς των «ερυθρόλευκων» είναι υποχρεωμένος να βρει λύσεις εκ των έσω και μία εξ αυτών, θα μπορούσε να ακούει στο όνομα του Φελίπε Πάρντο.

Ο Κολομβιανός μεσοεπιθετικός παρότι δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Μαρτίνς και κλήθηκε να αναζητήσει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του, η λήξη του καλοκαιρινού παζαριού τον βρήκε να ξεμένει στου Ρέντη, δεσμεύοντας ένα αρκετά μεγάλο ποσό βάσει του συμβολαίου του που λήγει το καλοκαίρι του 2019 και του αποφέρει μεικτές αποδοχές πάνω από 1,5 εκατ. ευρώ.

Έκτοτε, «ξεχαρμάνιασε» αγωνιζόμενος για 45 λεπτά στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Λεβαδειακό κι άλλα 7 λεπτά στο ματς Κυπέλλου κόντρα στη βοιωτική ομάδα.

Συν βεβαίως τις συμμετοχές του σε κάποια φιλικά παιχνίδια της πειραϊκής ομάδας, όπου χρησιμοποιήθηκε και στη θέση του δεξιού μπακ!

Εσχάτως, ο Μαρτίς έχει αρχίσει να κάνει δεύτερες σκέψεις αναφορικά με την διαχείριση του Πάρντο κατόπιν σχετικών συζητήσεων με συνεργάτες του και ανθρώπους της ομάδας.

Σκέψεις και συζητήσεις που αφορούν την «απόψυξη» του 28χρονου ποδοσφαιριστή και την σταδιακή χρησιμοποίηση του σε αγώνες πρωταθλήματος, μέχρι ωσότου έρθουν ενισχύσεις στου Ρέντη από το παζάρι του Ιανουαρίου.

Βλέπετε, εκτός από την απορία πολλών φίλων του Ολυμπιακού κυκλοφορεί και στο εσωτερικό της ομάδας τελευταία το ερώτημα, κατά πόσον ο Πάρντο θα μπορούσε να αποδώσει καλύτερα από τους (ντεφορμέ) Φετφατζίδη και Ναουέλ.

Οι σκέψεις – συζητήσεις του Μαρτίνς για την… απόψυξη του Πάρντο στον Ολυμπιακό