MENU

'Εψαχνε όλος ο κόσμος τι εννοούσε η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης περί διακοπής των συζητήσεων με τους παίκτες. Δεν χρειάζεται να στηριχθούμε σε υπόνοιες και σενάρια, ούτε και σε παράθεση όλων των προβλημάτων μπας και πέσουμε μέσα. Ρωτάμε και μαθαίνουμε, είναι απλό:

1. Οι συζητήσεις με τον Λάκι Τζόουνς, όπως είχαμε άλλωστε αποκαλύψει, ξεκίνησαν καλά, αλλά στην πορεία "στράβωσαν". Ο παίκτης ζήτησε εγγυήσεις, δεν απαντούσε, ήθελε χρόνο κι ο Αγγέλου δεν θέλει και πολύ. Νούμερο ένα, λοιπόν, λόγος, η περίπτωση του Αμερικανού πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ, που είχε (και έχει, γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται με τέτοια θέματα, βλ. περίπτωση Φλιώνη) περίοπτη θέση στον σχεδιασμό του κόουτς του Άρη.

2. Η περίπτωση του Μάικλ Κάιζερ (27, 2.08) της Κύμης είναι, επίσης, μια από τις αφορμές. Τα ήξεις αφήξεις σε απαιτήσεις και εγγυήσεις έχουν εκνευρίσει τους "κιτρινόμαυρους", που ήθελαν και θέλουν να τελειώνουν με τους ξένους τους όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Αυτό δε γίνεται και προκαλεί εκνευρισμό, όπως φάνηκε διά της... ανακοινώσεως.

3. Η περίπτωση του Τι Τζέι Μπρέι επίσης κινείται στα δεδομένα του Κάιζερ. Εγείρει απαιτήσεις και παρουσιάζει - η διαπραγμάτευση - ξαφνικές παλινωδίες που οδηγούν τον Άρη σε αδιέξοδο, γιατί ο παίκτης έχει επίσης σημαντική θέση στον σχεδιασμό του Βαγγέλη Αγγέλου.

Δεν έχει, εξ άλλου, σχέση η ανακοίνωση με την υπόθεση Μποχωρίδη. Ευτυχώς για τον Άρη δεν υπάρχει σοβαρός "αντίπαλος" για τον παίκτη, πλην του Ολυμπιακού, που όμως απλά "τσεκάρει" εξ αποστάσεως την περίπτωσή του. Ο "Μποχώ" δεν έχει χειροπιαστή μεγάλη πρόταση από αλλού, οπότε η προφανής επιλογή λέει "Άρης". "Καλύτερα πρώτος στο χωριό", άλλωστε...

Όσο για το θέμα Φώτση και Λάζαρου; Το SDNA επικοινώνησε με τον Λάζαρο Παπαδόπουλο που άκουσε με έκπληξη ότι αναλαμβάνει πόστο στο τιμ του Άρη, στο πλευρό του Αγγέλου, όπως και ότι ο κολλητός του Φώτσης θα παίξει ξανά στην... Α1. Το πως απάντησε χαριτολογώντας έγκειται στις διατάξεις περί Τύπου, όμως απλά θα μεταφέρουμε την έτερη δήλωσή του ότι "όλοι ξέρετε ότι τρέχω όλη με το Athlenda, είμαι αφιερωμένος εκεί". Άρα δε χρειάζεται περαιτέρω ανάλυση, όσο κι αν το θέλει ο Αγγέλου. Το ότι ενεπλάκη στο όλο σενάριο και με κάποιο μυστηριώδη τρόπο και ο... Διαμαντίδης, είναι κάτι άξιο απλής αναφοράς. Μέχρι εκεί.

Όλα αυτά ενώ αύριο ο Άρης έχει ένα κρίσιμο δικαστήριο με τον Σπύρο Μούρτο, ο οποίος παντρεύτηκε κιόλας το περασμένο Σαββατοκύριακο και ο Δημήτρης Γουλιέλμος φεύγει μετά για Γενεύη για την κλήρωση του Basketball Champions League. Μην ξεχνάμε ότι ο Άρης έχει και έξι "bans" στην "πλάτη του" από το καθεστώς... Λάσκαρη, οπότε ο ισχυρός ανήρ του Άρη δεν πάει μόνο για να δει τον Πατρίκ Κομνηνό να βγάζει μπαλάκια στο μουσείο μπάσκετ της ΦΙΜΠΑ.

Και μια μικρή υπόμνηση για τον αγαπημένο Ηρακλή. Τον περικυκλώνουν σενάρια και καλοθελητές, αλλά προφανώς και έχει μάθει πλέον το μάθημά του. Να μην παρασύρεται και να μη βιάζεται. Φέτος, άλλωστε, το πρωτάθλημα της Α2 είναι τόσο... αποδυναμωμένο, όπως φαίνεται τουλάχιστον τώρα, που και πέντε φανέλες να πετάξει στο παρκέ του Ξύλινου ο Χατζηκυριακίδης, θα βγουν, μαζί με τον Ιωνικό, στην Α1. Εντάξει, και πέρσι, έτσι λέγαμε, το ξέρω...

Διαψεύσεις και επιβεβαιώσεις...
EVENTS