MENU

Ο Παναθηναϊκός αντεπιτίθεται και ακόμη μια φορά δείχνει πως κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες ξέρει τον τρόπο να κρατιέται στο υψηλότερο επίπεδο και να δίνει συνέχεια σε ένα ρεκόρ… Γκίνες που τρέχει από το 1995-96. Οι «πράσινοι» έχοντας περάσει μια περίοδο ζυμώσεων και διεργασιών βγήκαν ξανά στο ξέφωτο και ξεκίνησαν μια εβδομάδα γεμάτη εξελίξεις.

Το deal με τον Νεμάνια Νέντοβιτς για τα επόμενα δύο χρόνια και η διαφαινόμενη συμφωνία με τον Ιωάννη Παπαπέτρου ήταν οι πρώτες κινήσεις που δείχνουν τον δρόμο. Η προσθήκη του Κέντρικ Πέρι επίσης δείχνει πως ο Δημήτρης Πρίφτης και οι συνεργάτες του πέραν των «γνωστών» βιολιών ψάχνουν και παίκτες που φαντάζουν έτοιμοι για το επόμενη βήμα στην καριέρα τους. Με δίψα, ορμή και συγκεκριμένα χαρακτηριστικά έρχονται στο ΟΑΚΑ για να δημιουργήσουν ένα σύνολο από… σκυλιά του πολέμου. Σαν αυτά που θέλει να έχει στα χέρια του για να δουλέψει με τον τρόπο του ο Έλληνας τεχνικός.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκλειδώσουν και άλλες πίστες που θα μας δείξουν τον δρόμο. Από τα «4αρια» που… ψήνονται για να πιάσουν Αθήνα, μέχρι τα δυο γκαρντ που θα γεμίσουν την περιφέρεια. Εδώ, θα πρέπει να περιμένουμε για να διαπιστώσουμε από τις… καραμπόλες αν θα έχουμε κάποια έκπληξη της τελευταίας στιγμής (π.χ. Μπρέι) ή τα πράγματα θα πάνε πιο συμβατικά.

Επίσης, η απώλεια του Ντίνου Μήτογλου (στεναχωρήθηκαν όλοι στο «τριφύλλι» αλλά ο Ντίνος παραμένει ένα δικό τους παιδί που θα το περιμένουν σπίτι) γεννάει την ανάγκη για τόνωση του ελληνικού στοιχείου. Περιπτώσεις όπως του Νίκου Χουγκάζ είναι προτεραιότητα όπως φυσικά η παραμονή Κασελάκη, Μποχωρίδη και η αξιοποίηση του Μαντζούκα.

Αυτά, ωστόσο, θα τα ορίσει και θα τα καθορίσει ο Δημήτρης Πρίφτης που μοιάζει ως η ιδανική λύση για να χτίσει ο Παναθηναϊκός κάτι στιβαρό για το μέλλον εφαρμόζοντας ένα πλάνο τριετίας με έναν εκ των καλύτερων Ελλήνων προπονητών. Φραγκίσκος Αλβέρτης και Δημήτρης Διαμαντίδης στο πρόσωπο του βλέπουν τον προπονητή που μπορεί να βάλει στέρεες βάσεις και να δημιουργήσει την ταυτότητα που χρειάζεται η ομάδα για να βάζει κάθε χρόνο ένα λιθαράκι και ν’ ανεβαίνει με συνέπεια τα σκαλοπάτια.

ΥΓ: Δεν θα μου λείψει απλά η επικοινωνία μας αλλά κάτι πολύ περισσότερο. Οι κύκλοι κλείνουν όταν… κοπανάς την πόρτα πίσω σου. Αυτή εδώ η πόρτα δεν θα κλείσει ποτέ. Η προοπτική του να συνεργαστώ με το SDNA στην αρχή μου έμοιαζε κάτι τρελό λόγω συγκεκριμένων συνθηκών. Εν τέλει, δεν άργησα να καταλάβω πως ήταν ένας από τους σημαντικότερους προορισμούς με ανθρώπους που φτιάξαμε μια παρέα που περάσαμε ατελείωτες ώρες μαζί σας. Η Magic Euroleague ήταν ένα εγχείρημα που δεν είχε τολμήσει κανείς στο διαδίκτυο. Ήταν η τρέλα του Βασίλη και το μεράκι του Τόλη που θα συνεχίσουν να εκτοξεύουν ένα Μέσο που έχει πατήσει το γκάζι και πηγαίνει με σπασμένα φρένα. Όλα τα παιδιά του site ξέρουν τον τρόπο καθώς το ρεπορτάζ στο SDNA είναι κάτι σαν… όπιο.

ΥΓ2: Δεν λέμε «αντίο», απλώς κάποιες φορές η καρδιά σε οδηγεί εκεί που ανήκεις. Ο Παναθηναϊκός έχει την απόλυτη ανάγκη της αγκαλιάς από τον κόσμο του και να είστε σίγουροι πως πάντα θα σας κάνει περήφανους. Έχει τον τρόπο!

Ο Παναθηναϊκός είναι πάντα εδώ!
EVENTS