Η Μπούντουτσνοστ θα αγωνιζόταν με την Τσιμπόνα για την πρεμιέρα της Αδριατικής λίγκας, αλλά τελικά η αγωνιστική αναβλήθηκε, όπως επιβεβαίωσε ο Sporting Director της Τσιμπόνα σε δηλώσεις του στο «N1».
Ο λόγος; Η κόντρα ανάμεσα στην λίγκα και τους διαιτητές. Οι 63 διαιτητές ζήτησαν μέσω δικηγόρων περισσότερα χρήματα για τη φετινή σεζόν, με την λίγκα να απορρίπτει το αίτημα και να αναφέρει πως θα το συζητήσει στην επόμενη συνεδρίαση.
Από την πλευρά τους, οι διαιτητές έκαναν γνωστό πως δεν θα κατέβουν στους αγώνες και αυτό οδήγησε την λίγκα στο να ψάξει νέους διαιτητές. Πενήντα διαιτητές ενδιαφέρθηκαν για την δουλειά και ο Μιγκέλ Ανγκέλ Πέρεζ ξεχώρισε 20 από αυτούς. Ωστόσο, μερικοί από τους διαιτητές που ήταν στην τελική 20άδα δέχθηκαν mails από το [email protected], που τους αποθάρρυνε από το να συνεχίσουν.
Η λίγκα με ανακοίνωσή της έκανε γνωστό πως η διεύθυνση χρησιμοποιήθηκε χωρίς άδεια και ότι θα κινηθεί νομικά. Το «Telegraf» αναφέρει πως μερικοί νέοι διαιτητές στο πρωτάθλημα έχουν ήδη αρχίσει να κάνουν πίσω λόγω των όσων γίνονται και αν συνεχιστεί η κατάσταση θα είναι πολύ δύσκολο να βρεθούν ημερομηνίες για τις αναμετρήσεις.