MENU

Ο ημιτελικός του Final Four ξεκίνησε «θρυλικά», με τις αποφάσεις των Ράντοβιτς, Περούγκα και Νέντοβιτς να εκνευρίζουν τον πάγκο και τους παίκτες της Φενέρμπαχτσε. Η «κλειδωμένη» τριάδα του ημιτελικού του Final Four έδωσε από νωρίς τα... διαπιστευτήριά της, βγάζοντας τους Τούρκους «έξω από τα ρούχα» τους.

Βλέπετε, ο ημιτελικός ξεκίνησε με 0-6 φάουλ, αλλά και 2φ. του Ουέιντ Μπόλντγουιν σε μόλις 4'33'' παρουσίας του στο glass floor. Μάλιστα, ο Αμερικανός γκαρντ ήταν εμφανώς εκνευρισμένος με τις αποφάσεις των ρέφερι.

Το ίδιο συνέβη, βέβαια, και με τον Κεμ Μπιρτς, όταν με τη σειρά του χρεώθηκε με το 2ο φάουλ του πριν καλά - καλά ολοκληρωθεί το δεκάλεπτο.

Τελικά, η «ατσάλινη» άμυνα του Ολυμπιακού έκανε το πρώτο της φάουλ έπειτα από 8'11'' (!), με την 1η περίοδο να ολοκληρώνεται με τους Ράντοβιτς, Περούγκα και Νέντοβιτς να έχουν χρεώσει τη Φενέρμπαχτσε με 4 επιθετικά φάουλ μεταξύ όλων των άλλων.

Ο τελικός απολογισμός της περιόδου; Τα φάουλ ήταν σχεδόν διπλάσια υπέρ του Ολυμπιακού (4-7) και οι βολές 5/8 για τους «ερυθρόλευκους» και 1/1 για τους Τούρκους. 

Θρυλικό ξεκίνημα στον ημιτελικό με 0-6 φάουλ, 4 επιθετικά της Φενέρ και 8-1 βολές