MENU

Παίκτης του Παναθηναϊκού θα πρέπει να θεωρείται από την Κυριακή ο 20χρονος ομογενής μεσοεπιθετικός Πάνος Αρμενάκας.

Ο Αρμενάκας ενημερώθηκε από τον Νίκο Νταμπίζα ότι η απόφαση του ίδιου και του προπονητή της ομάδας Γιώργου Δώνη ήταν θετική για την περίπτωσή του και έτσι είναι απλώς θέμα χρόνου η οριστικοποίηση της συμφωνίας με τις υπογραφές των συμβολαίων.

Ο Αρμενάκας θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας 2.5 ετών και θα γίνει το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού για την χειμερινή περίοδο, καθώς οι εντυπώσεις ήταν εξ αρχής θετικές όσον αφορά την παρουσία του στο Κορωπί στη διάρκεια της δοκιμής του όπως προέκυπτε άλλωστε και από το ρεπορτάζ του SDNA.

Σιαμπάνης ο… επόμενος

Ο Παναθηναϊκός δεν προβλέπεται να κινηθεί δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι εξαιτίας της οικονομικής κατάστασης στην οποία βρίσκεται ο σύλλογος και η περίπτωση που υφίσταται δυναμικά στο προσκήνιο είναι αυτή του Μάριου Σιαμπάνη.

Το «τριφύλλι» καραδοκεί για τον 19χρονο τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ και οι νεότερες πληροφορίες του SDNA αναφέρουν ότι η είναι η μοναδική περίπτωση κάτω από τα δοκάρια που απασχολεί τους Νταμπίζα και Δώνη παρότι έχουν ακουστεί διάφορα δίκην φημολογίας.

Το θέμα Σιαμπάνη δεν είναι ωστόσο απλό και απαιτεί χρόνο, καθώς ακόμη και αν υπάρξει συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον παίκτη για το καλοκαίρι, για να αποκτηθεί τον Γενάρη από τους «πράσινους» θα πρέπει να βρεθεί η ενδεδειγμένη φόρμουλα γα όλες τις πλευρές συμπεριλαμβανομένου και του ΠΑΟΚ με τον οποίο έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2019.

Εκλεισε για 2,5 χρόνια ο Αρμενάκας στον Παναθηναϊκό