MENU

ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ: Επί της ουσίας η εστία του δεν απειλήθηκε καθόλου, αφού στη μοναδική ευκαιρία των Βοιωτών με τον Γιακουμάκη η μπάλα πέρασε άουτ. Στο δεύτεορ ημίχρονο απειλήθηκε μόλις μία φορά προς το τέλος του αγώνα όμως είχε καλή αντίδραση.

ΜΑΤΟΣ: Είναι και πάλι αυτός που έδωσε τη λύση για τον ΠΑΟΚ. Σκόραρε στο πρώτο ημίχρονο και "ξεκλείδωσε" την αντίπαλη άμυνα. Πολλές βοήθειες από τον Βραζιλιάνο και στις δύο πλευρές του γηπέδου.

ΒΙΕΪΡΙΝΙΑ: Εκτός απρόοπτου αγωνίστηκε για τελευταία φορά στη θέση του αριστερού μπακ. Πολύ καλή παρουσία, τόσο ανασταλτικά, όσο και δημιουργικά, αφού πολλές φορές πάτησε την αντίπαλη περιοχή, πλαγιοκοπώντας την άμυνα του Λεβαδειακού.

ΚΡΕΣΠΟ: Ξεκίνησε με λάθη, ωστόσο ανέβασε την απόδοσή του και είχε καλή παρουσία δίπλα στον Βαρέλα.

ΒΑΡΕΛΑ: Μία ακόμα πολύ καλή εμφάνιση. Αρχοντικός, "καθάρισε" τους κινδύνους στην αντίπαλη άμυνα.

ΚΑΝΙΑΣ: Ίσως ο μοναδικός παίκτης που υστέρησε σε απόδοση. Δεν είχε καλό ρυθμό, δεν συνεργάστηκε όπως θα ήθελε ο Λουτσέσκου με τον Μαουρίσιο. Αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο.

ΜΑΟΥΡΙΣΙΟ: Έψαχνε τα πατήματά του στο γήπεδο, όμως από το 20' και έπειτα ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του. Βρήκε ρυθμό, πήρε πρωτοβουλίες και δημιούργησε το παιχνίδι του Δικεφάλου από τον άξονα.

ΛΗΜΝΙΟΣ: Πολύ καλή παρουσία με αρκετή δουλειά, πλαγιοκοπήσεις και τελικές προς την αντίπαλη εστία φάσεις. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός απέδειξε τον λόγο για τον οποίο ο Ραζβάν Λουτσέσκου εδώ και αρκετά παιχνίδια του εμπιστεύεται μία θέση βασικού.

ΚΑΜΠΟΣ: Εξαιρετικός. Παθιασμένος και με σκόρερ δύο γκολ. Ο Αφρικανός μεσοεπιθετικός, ξεκίνησε φουριόζος τη νέα χρονιά και ήταν από τους κορυφαίους του ΠΑΟΚ.

ΠΕΛΚΑΣ: Από δική του έμπνευση και ασίστ, ο Μάτος έκανε το 1-0. Ήταν μέσα σε όλες τις φάσεις, προσπάθησε να απειλήσει τον Επασί, γενικώς ο Ελληνας μεσοεπιθετικός, δείχνει σε κάθε του παιχνίδι τη θέληση και το πάθος που έχει για να δει την ομάδα του να φτάνει στον μεγάλο της στόχο.

ΠΡΙΓΙΟΒΙΤΣ: Πήρε και πάλι το... όπλο του στην Τούμπα. Πέτυχε δύο γκολ, έφτασε τα οκτώ και "γέμισε" ψυχολογία ενόψει της συνέχειας. Στο πρώτο ημίχρονο, πλην μίας φάσης δεν απείλησε τον Επασί, στο δεύτερο ημίχρονο, ήταν πιο ουσιαστικός και επικύνδινος.

ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ

ΤΣΙΜΙΡΟΤ: Πέρασε στο γήπεδο με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Είχε φρεσκάδα, όρεξη και έδωσε περισσότερα πράγματα από τον Κάνιας. Καλή η παρουσία του.

ΜΠΙΣΕΣΒΑΡ: Μπήκε αντί του Πέλκα. Βέβαια, στο διάστημα που αγωνίστηκε ο ΠΑΟΚ είχε καθαρίσει το παιχνίδι. Ο Ολλανδός, είχε καλές και κακές στιγμές στο παιχνίδι του.

ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ: Αυτή τη φορά ήρθε από τον πάγκο. Έπαιξε για περίπου 20'. Είχε κίνηση με και χωρίς την μπάλα, δίνοντας τρεξίματα μεσοεπιθετικά στον ΠΑΟΚ. Δείχνει πλέον ξεκάθαρα πως είναι μία επιλογή που υπολογίζει πολύ σε αυτόν ο Λουτσέσκου.

Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ: Δεν υστέρησε κανείς, κορυφαίος ο Κάμπος