Η ομάδα που από το καλοκαίρι προπονεί το next-big-thing των πάγκων, Γιούλιαν Νάγκελσμαν, είχε βρεθεί στο Νο1 του 7ου ομίλου με την εντός έδρας νίκη κόντρα στους Ρώσους και τώρα το έκανε ξανά. Η Λειψία νίκησε και εντός και ύστερα από τέσσερις αγωνιστικές έχει 9 βαθμούς και βάσεις πρόκρισης στους «16» της διοργάνωσης.
Αφού είχε ένα γκολ να της ακυρώνεται για οριακό χέρι μέσω VAR, η Λειψία άνοιξε το σκορ στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους με ξερό σουτ του Ντέμε εκτός περιοχής έπειτα από εκτέλεση φάουλ στο τείχος. Το 0-1 στο καλύτερο σημείο έδωσε στους Γερμανούς τη δυνατότητα να διαχειριστούν ακόμα καλύτερα το ματς και στο 63' o Φόρσμπεργκ έβγαλε στην κόντρα τον Ζάμπιτσερ και εκείνος έγραψε το τελικό 0-2.
Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης (Σεργκέι Σεμάκ): Κερζακόβ, Σμόλνικοβ (46’ Καραβάεβ), Οσόριο, Ρακίτσκι, Ιβάνοβιτς (70’ Ντριούσι), Ντάγκλας Σάντος, Μπάριος, Οζντόεβ, Ερόχιν (85’ Κουζιάεβ), Αζμούν, Τζιούμπα
Λειψία (Γιούλιαν Νάγκελζμαν): Γκουλάτσι, Μουκιέλε, Κλόστερμαν, Ουπαμεκάνο, Χάλστενμπεργκ (46’ Καμπλ), Λάιμερ, Ντέμε, Φόρσμπεργκ (76’ Αϊνταρά), Ζάμπιτσερ, Πόουλσεν, Νκουνκού (61’ Βέρνερ)