Οι Νορβηγοί... επιστρέφουν στο γήπεδο της Τούμπας, καθώς μετά τον περασμένο Νοέμβριο, θα βρεθούν ξανά στη Θύρα 8 του γηπέδου την προσεχή Πέμπτη (20/8).
Με ανακοίνωσή της η Μπραν, γνωστοποίησε τους τρόπους διάθεσης των εισιτηρίων τόσο για τον αγώνα της Θεσσαλονίκης, όσο και για τη ρεβάνς του Μπέργκεν.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Μπραν:
«Η Μπραν θα ξεκινήσει εκτός έδρας στην Ελλάδα, πριν από τη ρεβάνς στο γήπεδό της μία εβδομάδα αργότερα.
Εκτός έδρας: Πέμπτη 20 Αυγούστου, 20:45 τοπική ώρα (19:45 ώρα Νορβηγίας)
Ο αγώνας στη Θεσσαλονίκη θα διεξαχθεί την Πέμπτη 20 Αυγούστου στις 20:45 ώρα Ελλάδας. Το γήπεδο είναι το «Toumba Stadium» και έχει χωρητικότητα περίπου 29.000 θεατών. Εκεί είχε αγωνιστεί η Μπραν και τον περασμένο Νοέμβριο για το Europa League, με την αναμέτρηση να ολοκληρώνεται ισόπαλη.
Σκοπεύετε να ταξιδέψετε στη Θεσσαλονίκη; Τότε θα πρέπει να εγγραφείτε στη σχετική φόρμα. Η Μπραν θα επικοινωνήσει απευθείας μέσω email με όσους έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον, παρέχοντας πληροφορίες σχετικά με τα εισιτήρια.
Θα ταξιδέψετε στην Ελλάδα; Εγγραφείτε στη σχετική φόρμα.
Εντός έδρας: Πέμπτη 27 Αυγούστου, 19:00
Την Πέμπτη 27 Αυγούστου θα διεξαχθεί ο καθοριστικός αγώνας στο Brann Stadion.
Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας θα λάβουν την Παρασκευή 14 Αυγούστου σύνδεσμο μέσω του οποίου θα μπορούν να ασκήσουν το δικαίωμα προτεραιότητας για την αγορά εισιτηρίου.
Οι τιμές είναι οι εξής:
Πλάγιες εξέδρες: Ενήλικες 350 κορώνες, παιδιά/δικαιούχοι μειωμένου εισιτηρίου 200 κορώνες.
Πέταλα: Ενήλικες 250 κορώνες, παιδιά/δικαιούχοι μειωμένου εισιτηρίου 100 κορώνες.
VIP εστιατόριο: 1.500 κορώνες ανά θέση (περιλαμβάνονται δείπνο και φιλοξενία).
Οι κάτοχοι διαρκείας θα έχουν προθεσμία μέχρι την Τρίτη 18 Αυγούστου στις 12:00 για να ενεργοποιήσουν την κράτησή τους. Μετά από αυτή την ώρα, όλες οι θέσεις θα αποδεσμευτούν.
Η ελεύθερη διάθεση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει την Τρίτη 18 Αυγούστου στις 14:00.
Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν αργότερα.»