MENU

Η Καλαμάτα πέρασε με εντυπωσιακό τρόπο από την έδρα του Ολυμπιακού Β΄, πραγματοποιώντας γεμάτη εμφάνιση που δεν άφησε περιθώρια στους Πειραιώτες (1-4). Μόλις στο 7΄ ο Παμλίδης έκανε το 0-1, ενώ ο Μάντζης σημείωσε ακόμη δύο τέρματα για το 0-3. Ο Βαλμπουενά μείωσε με εντυπωσιακή εκτέλεση φάουλ στο 60ο λεπτό του αγώνα, αλλά ο Παμλίδης «χτύπησε» ξανά με τον Παμλίδη για το τελικό 1-4! Από το 47ο λεπτό του αγώνα ο Ολυμπιακός Β΄ αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο, λόγω της αποβολής του Τουφάκη με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Ολυμπιακός Β (Πιτό): Μπότης, Γκοτζαμανίδης, Σίλκοτ Ντούμπερι (46′ Κεϊτά), Γιουσούφ (46′ Βαλμπουενά), Μαρτίνης (70′ Αλαφάκης), Δάμα, Λιατσικούρας (46′ Μπιλάλ), Κουτσογούλας, Τανούλης, Πνευμονίδης, Τουφάκης.

Καλαμάτα (Βοσνιάδης): Γκέλιος, Καλουτσικίδης (66′ Τάχατος), Βαφέας, Στρούγγης, Λυμπεράκης, Οικονόμου, Κατάλντι, Τσέλιος (77′ Σπυράκος), Παμλίδης (77′ Μπρούνο Γκάμα), Μορέιρα (60′ Μιράντα), Μάντζης (60′ Κωτσόπουλος).

Ο Πανιώνιος δεν κατάφερε να φύγει με το διπλό από την έδρα της Μαρκό, η οποία αποδεικνύεται δύσκολος αντίπαλος για αρκετές ομάδες της κατηγορίας. Ο «Ιστορικός» στο 35΄ είχε μεγάλη στιγμή για το 0-1, όμως ο Αυγερινός και το δοκάρι του έσωσαν την Μαρκό από το δυνατό σουτ του Μωραΐτη. Δέκα λεπτά μετά οι Νεοσμυρνιώτες είχαν νέα τεράστια στιγμή ξανά με τον Μωραΐτη που δεν κατάφερε να νικήσει τον πορτιέρε της Μαρκό. Στο δεύτερο μέρος ο Πανιώνιος ανέβασε ρυθμό και κατάφερε να ανοίξει με εύστοχο πέναλτι του Παπαγεωργίου. Δεκατρία λεπτά μετά με νέο πέναλτι η Μαρκό κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα με τον Μεντόζα για το τελικό 1-1.

Μαρκό (Γιακαλής): Αυγερινός, Σμάλης, Αλεξόπουλος, Παυλίδης (46′ Μεντόζα), Μιγιενγκά, Κυριακίδης, Κωνσταντακόπουλος, Τσάκνης, Μπουσάι (80′ Ριτσωτάκης), Ντέντλερ, Φατιόν (46′ Μιούλερ).

Πανιώνιος (Δερμιτζάκης): Γιαννακόπουλος, Βενάρδος, Ζούλιας, Αυλωνίτης, Κιάκος, Μπελμόντ, Στούπης, Φαν ντερ Βάτερ (83′ Βοΐλης), Γιακόβλεφ, Παπαγεωργίου (83′ Κρητικός), Μωραΐτης.

Η Athens Kallithea πέρασε με εντυπωσιακό τρόπο από τα Χανιά κόντρα στην τοπική ομάδα και με σκορ 1-3 πανηγύρισε σημαντική νίκη με ανατροπή μάλιστα, στην «μάχη» για την επάνοδο στην πρώτη κατηγορία. Για την ομάδα των νοτίων προαστίων σκόραραν οι Γκολφίνος, Ινσούα και Καστίγιο, ενώ για τους Κρητικούς είχε ανοίξει το σκορ στο ματς ο Ιωαννίδης στο 25ο λεπτό.

Χανιά (Λαμπράκης): Στογιάνοβιτς, Σερβιλάκης, Τοπαλίδης, Λάμτσε, Ράδος (65′ Σπιριντόνοβιτς), Μεγιάδο, Άοσμαν, Κουτρουμπής, Ορτιγκόθα, Γιοκέ (65′ Κουτεντάκης), Ιωαννίδης.

Athens Kallithea (Μπράτσος): Κρεσπί, Πασαλίδης, Ματίγια, Μαυριάς, Ινσούα, Γκολφίνος, Μεταξάς, Σαταριάνο, Σωτηράκος, Καντίγιο, Ντεντάκης.

 

 

Eμφατικό πέρασμα της Καλαμάτας από το Ρέντη, «στραβοπάτησε» ο Πανιώνιος