MENU

Η συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν οι Τάκης Τριαντόπουλος, Φραγκίσκος Αλβέρτης, Δημήτρης Διαμαντίδης και Βασίλης Παρθενόπουλος μας έκανε σοφότερους σε κάποια ζητήματα που αφορούν την επόμενη ημέρα του Παναθηναϊκού ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένουμε να πάρουμε απαντήσεις και στα υπόλοιπα σοβαρά ερωτήματα. Αρχικά, το βασικότερο είναι πως οι «πράσινοι» τροχοδρομούν γνωρίζοντας πλέον και τον τρόπο αλλά και τον δρόμο προκειμένου να βελτιώσουν κάποια σημαντικά αγωνιστικά ζητήματα και να εμφανιστούν πιο θωρακισμένοι στο ράλι της Ευρωλίγκας αλλά και στην Ελλάδα όπου θα έχουν να αντιμετωπίσουν κατά πάσα πιθανότητα και τον Ολυμπιακό.

Πρωτίστως, λοιπόν, θα πρέπει να ξεκαθαρίσει το θέμα του προπονητή με τον κύριο Τριαντόπουλο να θεωρεί (και σωστά) ανήθικο να πει κάτι προτού μιλήσει με τον Όντετ Κάτας. Παράλληλα, τρέχουν τα φλέγοντα θέματα των ανανεώσεων. Τα συμβόλαια των Ιωάννη Παπαπέτρου και Ντίνου Μήτογλου είναι η πρώτη προτεραιότητα με τον Παναθηναϊκό να θέλει να κρατήσει τα παιδιά του στο ΟΑΚΑ.

Τεράστιας σημασίας ήταν επίσης και τα λόγια για το ΟΑΚΑ και την παραχώρηση του στο «τριφύλλι». Αν και εφόσον τελεσφορήσει τότε θα μιλάμε για μια τεράστια αλλαγή σελίδας στην ιστορία του Συλλόγου. Επίσης, οι φάκελοι που έχουν στα χέρια τους στην ΚΑΕ για το θέμα της πώλησης (υπάρχουν σύμφωνα εμπιστευτικότητας) είναι ένα κομμάτι που μπορεί τους επόμενους μήνες να μας οδηγήσει σε εξελίξεις.

Όλα, λοιπόν, αρχίζουν και παίρνουν τη μορφή τους από μέρα σε μέρα θα έχουμε εξελίξεις σε όλα τα μέτωπα. Σαφώς και δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα για τον Παναθηναϊκό, ωστόσο, ο ένας χρόνος εμπειρίας κάτω από αυτές τις συνθήκες τους έχει κάνει όλους πιο ώριμους και έτοιμους να αντιμετωπίσουν τα πάντα. Η πρώτη χρονιά με τα νέα δεδομένα στέφθηκε με επιτυχία καθώς ο Παναθηναϊκός και νταμπλούχος είναι και βάσεις για το μέλλον έχει. Το θέμα είναι να διορθώσει κάποια πράγματα που αγωνιστικά τον φρέναραν μέσα στη σεζόν. Και θα το κάνει.   

ΥΓ: Τα πράγματα είναι απλά. Ο καθένας έχει τη δουλειά και τα χόμπι του. Είναι λοιπόν στα όρια του αδιανόητου ο κάθε χομπίστας να πιστεύει πως είναι και επαγγελματίας. Πολύ περισσότερο να θεωρείται ως μια αξιόπιστη πηγή επειδή σώνει και ντε έχει την τρέλα να το παίξει ρεπόρτερ. Κανείς δεν θα ποινικοποιήσει τις απόψεις, ακόμη και τις πληροφορίες από κάποιους ανθρώπους που γνωρίζουν άτομα που εργάζονται σε ομάδες και ομίλους και με ένα ψευδώνυμο δημοσιοποιούν κάποιες πληροφορίες που τους εμπιστεύονται. Αυτό γίνεται «επικίνδυνο» όταν δεν γνωρίζεις όλα τα κομμάτια του παζλ οπότε δεν έχεις και ολοκληρωμένη άποψη. Για αυτό, λοιπόν, ας φιλτράρουμε τις πληροφορίες, ας προσέχουμε τι λέμε και μερικοί ας κλείσουν το στόμα τους γιατί θα εκτεθούν και δεν ας μην το κάνουν επίτηδες.

ΥΓ2: Και κάτι σε πρώτο πρόσωπο το οποίο απεχθάνομαι να χρησιμοποιώ στα γραπτά μου. Δεν πρόκειται όσο και αν το θέλουν ορισμένοι (και συνάδελφοι) να μπω στον φαύλο κύκλο της ανάλυσης για οτιδήποτε γράφεται στο twitter. Ο καθένας τη δουλειά του. Ούτε χαίρομαι αν δικαιωθώ σε κάποιο θέμα, ούτε στεναχωριέμαι αν το «χάσω». Όλα μέσα στο «παιχνίδι» είναι. Απλώς, είναι αδύνατο να ακολουθώ το twitter και όχι το ρεπορτάζ μου. Επίσης, πάρα πολλές φορές στο twitter υπάρχουν και αξιόπιστες πληροφορίες, άλλες γράφονται ένα κάρο σαχλαμάρες.

ΥΓ3: Δεν θα πανηγυρίσει κανείς που έμεινε ο Διαμαντίδης διότι ήταν αυτονόητο πως θα έμενε.

ΥΓ4: Υπάρχουν κάποια νέα παιδιά και φρέσκοι παράγοντες στην ομάδα που έχουν δώσει τη ψυχή τους για να ολοκληρωθεί αυτή η χρονιά. Αυτοί οι τύποι κάθε χρόνο θα γίνονται και καλύτεροι με τον Παναθηναϊκό να έχει νέο αίμα που σε διοικητικό επίπεδο τον ανανεώνει και να του δίνει όραμα για το μέλλον. Οι αφανείς ήρωες που λέμε.

Ενωμένος, υποψιασμένος και πιο έμπειρος
EVENTS