MENU

Η ομάδα του Ντούσαν Αλιμπίγιεβιτς δίνει «μάχη» να προλάβει τα πλέι οφ της Euroleague αλλά και να διατηρήσει τα «σκήπτρα» του πρωταθλητή στην Αδριατική Λίγκα και στο πλαίσιο αυτό προχώρησε σε μία προσθήκη που θα δώσει ποιότητα και όγκο στο «ζωγραφιστό».

Ο λόγος για τον ύψους 2.15 Σλοβένο σέντερ Άλεν Όμιτς που κυκλοφορούσε ελεύθερος μετά την αποδέσμευσή του από την Χάποελ Ιερουσαλήμ, ομάδα στην οποία προπονούνταν υπό τις οδηγίες του Φώτη Κατσικάρη.

Tην περσινή σεζόν ο 26χρονος άσος είχε σε 17 συμμετοχές με την Εφές στην Euroleaue μετρώντας 2.9 πόντους και 1.5 ριμπάουντ ανά 8.14 αγώνα, την ώρα που φέτος στο Eurocup είχε με την ομάδα του Ισραήλ 8 πόντους και 4.4 «σκουπίδια».

Θυμίζουμε ότι ο Ερυθρός Αστέρας αντιμετωπίζει την προσεχή Παρασκευή (26/1, 20:00) τον Ολυμπιακό και δεν αποκλείεται ο Όμιτς να πάρει χρόνο συμμετοχής.

https://t.co/jqO7DU2eZR
Ανακοίνωσε Όμιτς ο Ερυθρός Αστέρας (pic)