MENU

Με το δεξί μπήκε στο πρωτάθλημα η ομάδα της H2K, η οποία με σκορ 2-0 επικράτησε της Origen στο πρώτο αγώνα της νέας σεζόν για το 2017.

Η Η2Κ δείχνοντας χαρακτήρα και πάθος, κατάφερε να επικρατήσει των Ισπανών, οι οποίοι εμφανίστηκαν με το νέο τους roster για πρώτη φορά. Στα δύο παιχνίδι η Origen έδειξε πώς ήθελε να κερδίσει, αλλά δεν τα κατάφερε.

Η Fnatic απογοήτευσε

Στο δεύτερο παιχνίδι της ημέρας, η G2 Esports πήρε μία πολύ σημαντική νίκη, απέναντι στο φαβορί του κόσμου, που δεν είναι άλλο από την Fnatic.

Η Fnatic έδειξε ότι χρειάζεται βελτίωση, καθώς το νεοσύστατο roster, δεν έχει δέσει ακόμα. Η μεγάλη ιστορία του οργανισμού βαραίνει τη φανέλα των παικτών, οι οποίοι πρέπει να ανταποκριθούν στις προσδοκίες του κόσμου, το συντομότερο.

Μεγάλος είναι ο προβληματισμός που επικρατεί στον οργανισμό καθώς θέλει να δει την ομάδα του να επιστρέφει στις νίκες και να διεκδικεί τις πρώτες θέσεις στο βαθμολογικό πίνακα. Στο περασμένο split η Fnatic τερμάτισε στην 5η θέση της κατάταξης.

Ο Caps, ο νέος Mid Laner της Fnatic, άφησε καλές εντυπώσεις, μετά τα πρώτα του παιχνίδια με τη νέα του ομάδα. Μάλιστα με ένα Highlight play, κατάφερε να χαρίσει τη νίκη στο δεύτερο παιχνίδι και ισοφαρίζοντας σε 1-1, διεκδικώντας την πολυπόθητη νίκη στο τρίτο παιχνίδι της βραδιάς.

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FFnaticLoL%2Fvideos%2F1379109252109113%2F&show_text=0&width=560
Αποτελέσματα πρώτης μέρας του EU LCS