MENU

Νέα ονόματα στο προσκήνιο του Τριφυλλιού για την ενίσχυση των μετόπισθεν. Εκτός από τον... ακριβό Σούνιτς, ο Παναθηναϊκός έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον και για τον διεθνή αμυντικό από το Μάλι (28 συμ./1 γκολ), Μόλα Βαγκέ σύμφωνα με το “Εθνοσπόρ”.

Ο 28χρονος, ύψους 1,91 μ., στόπερ ανήκει στην Ουντινέζε, αλλά το τελευταίο εξάμηνο αγωνίστηκε δανεικός στη Νότιγχαμ Φόρεστ, μετρώντας 11 συμμετοχές και 3 γκολ στην Championship.

O Αφρικανός στόπερ έχει γαλλικό διαβατήριο και μεταπήδησε στην Ουντινέζε από την Καέν πριν πέντε χρόνια. Μετά τις δύο πρώτες σεζόν όπου μέτρησε συνολικά 31 συμμετοχές στη Serie A, αγωνίστηκε ελάχιστα στην ιταλική ομάδα και δόθηκε δανεικός σε Λέστερ και Γουότφορντ, πριν πάει στη Φόρεστ.

Ο Βάλε επέστρεψε πλέον στην Ουντινέζε, όλα δείχνουν όμως ότι δεν θα ενεργοποιηθεί το “+1” που υπάρχει στο συμβόλαιό του και θα μείνει ελεύθερος, με τον Νταμπίζα να έχει ήδη προχωρήσει σε συζητήσεις με το αγγλικό γραφείο που τον εκπροσωπεί.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, στα υπόψιν του Παναθηναϊκού βρίσκεται κι ένας παλιός γνώριμος, ο 34χρονος Κροάτης στόπερ Γκόρντον Σίλντενφελντ, που αποχωρεί από την Ανόρθωση.

Παναθηναϊκός: Κινείται για Βαγκέ (vids)