MENU

Τι έκανε ο Τριτσώνης; Τόλμησε να επαναφέρει σε αγώνες τον Κομίνη, τον άνθρωπο που για εμάς – σέβομαι πως υπάρχει η άλλη θέση – είναι ο άνθρωπος που δώρισε στην ΑΕΚ το πρωτάθλημα.

Είναι αυτός που ακύρωσε ένα κανονικό γκολ και το χειρότερο, άλλαξε απόφαση μετά από επτά λεπτά για να την αλλάξει εκ νέου στα αποδυτήρια. Ξέχωρα από το τι θα συμβεί στο μέλλον, με τον τελικό να έρχεται, η επιλογή Κομίνη ήταν μία προβοκάτσια από αυτές που ελάχιστες έχουμε ζήσει στο παρελθόν.

Κάτι παραπάνω από 35 χιλιάδες κόσμος θα βρεθεί στο ΟΑΚΑ για έναν τελικό, οπαδοί των δύο ομάδων που διεκδίκησαν το πρωτάθλημα, το οποίο κρίθηκε στα δικαστήρια. Εμείς λέμε πως μας το έκλεψαν και το κλίμα είναι κακό. Ακριβώς τι βοηθά η επιλογή Τριτσώνη στη συγκεκριμένη περίπτωση; Υπάρχει κάποιο σχέδιο η οροφή του Καλατράβα να μεταφερθεί στη γενέτειρά του την Βαλένθια;

Θα θεωρούσα πως μπορεί να είναι τόσο βλάκας, αν δεν γνώριζα τι έχει συμβεί με τον Καλαθενό. Ο συγκεκριμένος ήταν ο παρατηρητής διαιτησίας στο ΠΑΟΚ – ΑΕΚ και έστειλε στο πειθαρχικό Κομίνη – Ποντίκη. Για το γκολ που ακύρωσαν και για την μετέπειτα αστεία διαχείριση της κατάστασης. Η ΚΕΔ του Τριτσώνη, δεν όρισε σε άλλον αγώνα τον Καλαθενό από τότε. Πόσο τυχαίο γεγονός και αυτό.

Ο Τριτσώνης πλέον είναι σαφές στα μάτια μου, πως εξυπηρετεί συμφέροντα. Συγκεκριμένα συμφέροντα όπως τότε με το πρωτάθλημα του Πατέρα. Έπαιζε πολύ συγκεκριμένα παιχνίδια απ ότι θυμάμαι. Έβαλε πλάτη.

Ένας τέτοιος τύπος, είναι εκτεθειμένος στα μάτια των ξύπνιων μεγαλομετόχων. Κάποιος, όλο και από κάπου τον κρατά και όταν έμεινε μόνος χωρίς Κουκουλάκη, άρχισε να λέει το ποίημα.

Σήμερα ο Τριτσώνης τελείωσε. Και αν η ΦΙΦΑ θέλει να απειλεί με Grexit, ας συμμαζέψει τον σύμβουλο που έκανε σήμερα το σούπερ ατόπημα.

Το ότι δεν υπολόγισε καν τον κίνδυνο που θα διατρέξουν τόσες χιλιάδες άνθρωποι στον τελικό του επόμενου Σαββάτου, μόνο και μόνο για να περάσει το μήνυμα πως όποιος είναι ταγμένος εκεί που θέλει δεν θα έχει κανένα κόστος, είναι κάτι που δεν μπορεί να περάσει έτσι.

Αν υπάρχει Πολιτεία και δεν είναι απασχολημένη με τον δημόσιο διάλογο χαμηλού επιπέδου, ας στείλει ένα μήνυμα και στη ΦΙΦΑ και σε αυτούς που πάνε να τινάξουν στον αέρα ένα παιχνίδι υψηλού κινδύνου και ας πιέσει για να αποχωρήσουν άνθρωποι που αποδείχτηκαν ανάξιοι του θεσμικού τους ρόλου.

Από την άλλη στον ΠΑΟΚ, με το που θα τελειώσει η σεζόν θα πρέπει να δούνε τι θα κάνουν με αυτή την παράνοια. Συμπεριλαμβανομένου και την σημερινή κωμωδία του διαιτητικού, όπως βέβαια και πολλά άλλα.

Δεν ξέρω αν είναι σωστό να συμμετάσχουμε σε ότι κάνουν αυτοί οι τύποι. Και δεν εννοώ το πρωτάθλημα που είμαστε υποχρεωμένοι να παίξουμε. Εννοώ αυτό που λέγεται συνεταιρισμός. Δεν μπορείς να κάτσεις στο ίδιο τραπέζι με αυτούς.

ΥΓ Τρέμει ο Φουρθιώτης και ο Γουμενίδης με το ρεπορτάζ διαφόρων για τον Κομίνη. Έγινε λέει μπαμπάς. Ρε παιδιά, αφού η ΕΠΟ τον βγάζει τραυματία, εσείς τι καρφώνεστε; Αν θέλετε να πείτε ένα ευχαριστώ για το πρωτάθλημα δώρο, δώστε του κανά ψιλό. Εμείς από την πλευρά μας, ελπίζουμε να μοιάζει στη μαμά.

Τριτσώνη παίζεις βρώμικα
EVENTS