MENU

Στην σημερινή σύσκεψη η οποία πραγματοποιήθηκε ανάμεσα στους διοικούντες της ΚΑΕ, τον μεγαλομέτοχο Δημήτρη Γουλιέλμο και τον Γιάννη Καστρίτη, ζητήθηκε αρχικά η άποψη του Έλληνα τεχνικού για το θέμα. Ο Γιάννης Καστρίτης εισηγήθηκε την παραμονή του Γάλλο γκαρντ με δεδομένα τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει η ομάδα και την απαγόρευση μεταγραφών που υπάρχει.

Στην συνέχεια αναλύθηκε το νομικό κομμάτι της υπόθεσης, όπου σύμφωνα με τον κανονισμό πρωταθλήματος μία ομάδα πρέπει να τελειώσει το πρωτάθλημα με τον ίδιο αριθμό ξένων με τον οποίο είχαν στην λήξη του πρώτου γύρου, διαφορετικά καλούνται να πληρώσουν πρόστιμο 20.000 ευρώ. Η διοίκηση της ΚΑΕ δεν προτίθεται να πληρώσει το πρόστιμο για να ικανοποιήσει τον Νταλό και εφόσον η Σολέ δέχονταν να το πληρώσει, ίσως να συζητούσαν ξανά το θέμα.

Ουσιαστικά ο Άρης περιμένει την κίνηση της γαλλικής ομάδας, όσον αφορά το πρόστιμο που θα πρέπει να πληρώσουν οι «κίτρινοι» αν αποδεσμεύσουν τον Μπορίς Νταλό. Επίσης άγνωστο παραμένει ποια θα είναι και η αντίδραση του Γάλλο γκαρντ ο οποίος έχει εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσει από την ομάδα.

«Όχι» σε πρώτη φάση του Άρη για Νταλό