Αναλυτικά όσα ανέφερε ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός στη νέα ανάρτηση του:
«Ως μέτοχος αυτής της λίγκας, ως ιδιοκτήτης ομάδας, όταν βλέπω τέτοιες ενέργειες, δηλαδή ανθρώπους να δυσφημούν το προϊόν, στο οποίο έχει κάνει τουλάχιστον τα τελευταία χρόνια καλή δουλειά η EuroLeague, να έχει ανέβει η αξία της. Όταν αυτά μένουν στο ατιμώρητο, σε αντίθεση με τους παράγοντες, βάζω και τον εαυτό μου μέσα.
Εδώ οι παίκτες τρώνε πρόστιμα δεκάδες και εκατοντάδες χιλιάδες γιατί είπαν κάτι για έναν διαιτητή. Και υπάρχει χειροδικία και δεν ανοίγει ούτε καν διαδικασία; Δηλαδή δεν το καταλαβαίνω αυτό. Είτε το προστατεύουμε είτε δεν το προστατεύουμε.
Δεν γίνεται επειδή πήγα τρία μέτρα πίσω από τη γραμματεία να τρώω τρεις αγωνιστικές μέσα στο Final Four κιόλας, εάν πηγαίναμε και να υπάρχουν προπονητές, παίκτες, παράγοντες ή οτιδήποτε που χειροδικούν και δεν τους ακουμπάει κανένας και είναι στο απυρόβλητο. Επιτέλους δηλαδή».