MENU

Η ΤΣΣΚΑ επιβράβευσε τον Λιβιό Ζαν - Σαρλ με νέο συμβόλαιο. Η ρωσική ομάδα με ανακοίνωση γνωστοποίησε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Γάλλο ψηλό, ο οποίος θα παραμείνει κάτοικος Μόσχας για ακόμα δυο χρόνια.

Ο 32χρονος πάουερ φόργουορντ/σέντερ, που πέρασε και από τον Ολυμπιακό, την φετινή σεζόν μέτρησς 12 πόντους, 4,9 ριμπάουντ και 1,7 ασίστ σε 19,4 λεπτά κατά μέσο όρο, πραγματοποιώντας την καλύτερη σεζόν του στην ΤΣΣΚΑ.

«Ο Λίβιο υπήρξε πυλώνας της επιτυχίας αυτής της ομάδας τα τελευταία χρόνια. Με κάνει περήφανο που συνεχίζω να συνεργάζομαι με έναν παίκτη και άνθρωπο τόσο υψηλού επιπέδου και είμαι βέβαιος ότι οι οπαδοί μας, οι συμπαίκτες του και η διοίκηση συμμερίζονται τον ενθουσιασμό μου. Μαζί, θα αντιμετωπίσουμε κάθε πρόκληση που έχουμε μπροστά μας και θα βασιστούμε σε όλα όσα έχουμε μάθει σε αυτές τις σεζόν», ανέφερε ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ, Ανδρέας Πιστιόλης.

Για άλλα δύο χρόνια στην ΤΣΣΚΑ ο Ζαν-Σαρλ