Το πρώτο δωδεκέλαπτο ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικό με τους Νετς να έχουν το προβάδισμα (27-26), όμως στη συνέχεια οι Κλίπερς ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους και με επί μέρους 21-42 έκλεισαν το ημίχρονο στο +20 (48-68).
Στο δεύτερο μέρος οι Κλίπερς συνέχισαν να «βομβαρδίζουν» το καλάθι των Νετς, εκτοξεύοντας την διαφορά σε επίπεδα που δεν υπήρχε επιστροφή για τους γηπεδούχους, κάτι που επέτρεψε στους φιλοξενούμενους να κάνουν διαχείριση του ρόστερ τους.
Έτσι, οι Κλίπερς βελτίωσαν το ρεκόρ τους στο 42-31 και παραμένουν «ζωντανοί» για την απευθείας είσοδο στα playoffs, ενώ οι Νετς έπεσαν στο 23-51, χωρίς να διεκδικούν κάτι από την φετινή σεζόν.
Ο Καουάι Λέοναρντ με 31 πόντους, 6 ριμπάουντ και 2 ασίστ ήταν ο κορυφαίος για τους Κλίπερς, με τον Ντρού Τίμε να ξεχωρίζει για τους Νετς έχοντας 11 πόντους, 10 ριμπάουντ και 1 ασίστ.