Ο Σέρβος μέσος, σε σχετικό ποστάρισμα που έκανε στο instagram τόνισε πως η Λέφσκι έκανε εξαιρετική δουλειά στα φετινά προκριματικά ενώ παράλληλα, αναγνωρίζοντας ουσιαστικά την ανωτερότητα της πρώην ομάδας του, της ΑΕΚ, την συνεχάρη για την πρόκριση στη League Phase της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και της ευχήθηκε καλή τύχη.
«Η ομάδα έκανε εξαιρετική δουλειά στα φετινά προκριματικά. Μας περιμένουν σπουδαία παιχνίδια», έγραψε για τη Λέφσκι και πρόσθεσε για την πρωταθλήτρια Ελλάδος: «Συγχαρητήρια επίσης στην πρώην ομάδα μου την ΑΕΚ για την συμμετοχή της στο Champions League. Καλή τύχη».
Θυμίζουμε πως ο Μάρκο Γκρούγιτς που έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ και ακολούθως υπέγραψε στη Λέφσκι, δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής στα δύο παιχνίδια των play off σε Σόφια και Ν. Φιλαδέλφεια καθώς δεν ειχε δηλωθεί στην Ευρωπαϊκή λίστα.