MENU

Ο Γερμανός πορτιέρο ετοιμάζεται να ανακοινωθεί από τους Πειραιώτες για να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Κωνσταντίνου Τζολάκη, μετά από μία τετραετία στα αγγλικά γήπεδα, με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι και το τελευταίο εξάμηνο της Νότιγχαμ Φόρεστ. 

Προηγουμένως για τον Ορτέγκα είχε δείξει έντονο ενδιαφέρον η Ρεάλ Σοσιεδάδ και μάλιστα οι Βάσκοι είχαν έρθει σε προφορική συμφωνία με τον 33χρονο τερματοφύλακα, όπως αποκαλύπτει η "Mundo Deportivo", ενόψει της πιθανής αποχώρησης του Αλεξ Ρεμίρο.

Παρά ταύτα ο Ισπανός γκολκίπερ παραμένει έως και σήμερα στο ρόστερ της Σοσιεδάδ και δεν είναι μάλιστα βέβαιο ότι θα προχωρήσει η πώλησή του. Ο Ορτέγκα από την πλευρά του δεν ήθελε να περιμένει άλλο κι αποφάσισε να αποδεχτεί την πρόταση του Ολυμπιακού, σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ.

Αποκάλυψη El Mundo για Ορτέγκα: «Είχε συμφωνήσει με τη Σοσιεδάδ πριν πάει στον Ολυμπιακό»