Πρόβες για την (πρωταθληματική) στέψη της κάνει η Φερεντσβάρος στην Ουγγαρία.
Η ομάδα της Βουδαπέστης έχει κατακτήσει και μαθηματικά το πέμπτο συνεχόμενο πρωτάθλημα και 34ο συνολικά στην ιστορία της στη χώρα των Μαγυάρων κι απλά περιμένει την ολοκλήρωση της κούρσας του φετινού πρωταθλήματος ούτως ώστε να σηκώσει την κούπα!
Οι υπεύθυνοι του κλαμπ έχουν σηκώσει μανίκια και «τρέχουν» τον προγραμματισμό εν όψει της νέας σεζόν.
Το ενδιαφέρον της υπόθεσης κι όπως μετέφεραν στο SDNA καλά πληροφορημένες (ουγγρικές) πηγές, στην transfer list του τεχνικού της Φερεντσβάρος, Στάνισλαβ Τσερτσέσοφ, βρίσκεται μεταξύ άλλων παικτών κι ένας παίκτης που κυκλοφορεί στα μέρη μας!

Και το όνομα αυτού, Λάζλο Κλεϊνχέισλερ.
Ο 59χρονος τεχνικός της ουγγρικής ομάδας διατηρεί άκρως θετικό report για τον μέσο του Παναθηναϊκού κι όπως προαναφέραμε, είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που έχει συμπεριλάβει στη μεταγραφική ατζέντα του εν όψει καλοκαιριού.
Στην προκειμένη περίπτωση βέβαια κι όπως ασφαλώς θα γνωρίζει πολύ καλά και ο Ρώσος προπονητής της Φερεντσβάρος, ο 29χρονος ποδοσφαιριστής μόλις τον περασμένο Γενάρη ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού και υπάρχει στη…μέση κι ένα συμβόλαιο που «τρέχει» μέχρι το 2026.
Σημειωτέων πως ο Κλεϊνχέισλερ αγωνίστηκε στο παρελθόν (σεζόν 2016-17) στην Φερεντσβάρος ως δανεικός από την Βέρντερ Βρέμης και κατέκτησε το Κύπελλο με την ουγγρική ομάδα.