MENU

Αντίστροφα για την επιστροφή του Κέντρικ Ναν στην Ελλάδα μετράει ο Παναθηναϊκός Aktor.

Ο Αμερικανός γκαρντ δεν μπορούσε να ταξιδέψει το προηγούμενο διάστημα για την Αθήνα, λόγω του χειρουργείου του, όμως τις τελευταίες μέρες είχε πάρει «πράσινο φως» για να κάνει την υπερατλαντική πτήση. 

Αρχικά, το πλάνο του κορυφαίου παίκτη της Ευρώπης ήταν να φτάσει στην Αθήνα το Σαββατοκύριακο (19-20 Σεπτεμβρίου), όμως στο ταξίδι του δόθηκε μια μικρή παράταση δύο ημερών.

Όπως αναφέρθηκε στις «Άγνωστες Υποθέσεις», ο Ναν θα μπει στο αεροπλάνο την Τρίτη (22/9) και αναμένεται στην Ελλάδα την Τετάρτη (23/9) για το τελικό στάδιο της αποθεραπείας του. Άλλωστε, όπως έχει τονίσει η "Magic EuroLeague" εδώ και μέρες, οι «πράσινοι» περιμένουν πως ο Αμερικανός γκαρντ θα επιστρέψει στη δράση στις αρχές Οκτωβρίου, με... ορίζοντα -και στόχο- τον αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε (8/10).

Την Τρίτη στο αεροπλάνο για Αθήνα ο Ναν!