Νόλε έτοιμος για κούπα: ο Σέρβος θρύλος των 21 Grand Slams ξεκίνησε ορεξάτος τον ημιτελικό στο Τελ Αβίβ κόντρα στον Ρομάν Σαφιούλιν, κερδίζοντας πανεύκολα το πρώτο σετ με 6-1 σε μόλις 23 λεπτά κυριαρχικού τένις.
Στο δεύτερο ο Ρώσος τενίστας προέβαλλε σαφέστατα μεγαλύτερη αντίσταση, κατάφερε να στείλει το σετ στο tie-break, όμως εκεί, μετά από πραγματική «μάχη» 1 ώρας και 13 λεπτών, ο Τζόκοβιτς κατάφερε να το πάρει και αυτό με 7-6 (3).
Έτσι, ο Νόβαν με την straight sets νίκη του προκρίθηκε στον τελικό της διοργάνωσης, που, θυμίζουμε, είναι η πρώτη του μετά το Γουίμπλεντον (και την... παρένθεση του Laver Cup).
Στον τελικό ο Σέρβος θ' αντιμετωπίσει έναν εκ των Λεστιάν/Τσίλιτς, οι οποίοι παίζουν αυτοί την ώρα στον έτερο ημιτελικό.