MENU

Η «Κυρία» ήρθε σε συμφωνία με την Νιουκάστλ για την απόκτηση του Γερμανού φορ, κίνηση που δημιουργεί «ντόμινο» εξελίξεων, έχοντας αποφασίσει προ πολλού για... ανανέωση της γραμμής κρούσης τους. 

Ο Βλάχοβιτς αποτέλεσε ήδη παρελθόν, ο Οπεντά παραχωρήθηκε με την μορφή δανεισμού και ο Κόλο Μουανί έγινε... κάτοικος Τορίνου.

Ο εκλεκτός για να πλαισιώσει τον Γάλλο φαίνεται πως βρέθηκε στο πρόσωπο του Βολτεμάντε καθώς όπως αναφέρει ο Ρομάνο, απομένουν τα διαδικαστικά για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του. 

Ο Ντέιβιντ πια περισσεύει στην ιταλική ομάδα, με την Ατλέτικο Μαδρίτης να έχει πραγματοποιήσει ήδη προσέγγιση βρίσκοντας προχωρημένο σημείο επαφής και έχοντας... περιθώριο να αφήσει και εκείνη με τη σειρά της στη συνέχεια τον... Χούλιαν Άλβαρεζ.

Ενδιαφέρον «ντόμινο» τις τελευταίες ώρες του μεταγραφικού «παζαριού».

Mεταγραφικό «ντόμινο»: Παίρνει Βολτεμάντε η Γιούβε, προς Ατλέτικο ο Ντέιβιντ