Μετά τις νέες μεγάλες επιτυχίες των ελληνικών ομάδων φίλοι μου, οι οποίες κατάφεραν Δεκέμβρη μήνα να ‘χουν αποκλειστεί ήδη πιο πολλές φορές και απ’ τα Κάτω Καλύβια Φθιώτιδας, ο δρόμος της επιτυχίας έχει ανοίξει διάπλατα.
Επιτέλους βρέθηκε μια διοργάνωση που είναι για αρχόντους και όχι για λινάτσες όπως το Champions League και το Europa League. Το Conference League θα δώσει την ευκαιρία στις ελληνικές ομάδες να αντιμετωπίσουν μεγαθήρια από ποδοσφαιρομάδες όπως η Ανδόρα και τα Νησιά Κέιμαν, για να αναδείξουν επιτέλους τις απεριόριστες δυνατότητές τους.
Ο ειδικός συνεργάτης της ΟΥΕΦΑ φίλοι μου, στο βίντεο που ακολουθεί αναλύει την πορεία των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη και εξηγεί γιατί το μέλλον τους στο Conference League προδιαγράφεται λαμπρό.