MENU

Όπως διαβάσατε μέσα από το SDNA, η Λίγκα αποφάσισε να διεξαχθεί κανονικά η 17η αγωνιστική που έχει οριστεί για το διήμερο 4-5/1 και -μάλιστα- θα επιδιώξει συνάντηση με τα μέλη της Επιτροπής Διαιτησίας.

Την πλευρά του ΠΑΟΚ εκπροσώπησε ο Δημοκράτης Παπαδόπουλος, μέσω του οποίου εκφράστηκαν οι θέσεις του Δικεφάλου, οι οποίες συνοψίζονται σε δύο παραμέτρους. 

Συγκεκριμένα, οι «ασπρόμαυροι» τάχθηκαν ξεκάθαρα εναντίον της τακτικής των μηνύσεων που φέρουν στο στόχαστρο τους Έλληνες διαιτητές, κάνοντας ξεκάθαρο πως επιθυμούν να συνεχιστούν κανονικά οι αγωνιστικές, όπως έχουν οριστεί βάσει του προγράμματος.

Κοινώς, η δεύτερη θέση του Δικεφάλου εναρμονίζεται πλήρως στην απόφαση που πάρθηκε ομόφωνα από την Λίγκα για σέντρα της 17ης αγωνιστικής για το διήμερο 4-5/1.

ΠΑΟΚ: Κατά των μηνύσεων, υπέρ της συνέχισης των αγώνων