Για το Μεξικό θα ταξιδέψει τη Δευτέρα ο Μόντσου, προκειμένου να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του από τον Άρη στη Χουάρεζ για έναν χρόνο. Μετά τη χθεσινή αποκάλυψη του Φαμπρίτσιο Ρομάνο για τη συμφωνία όλων των πλευρών, ήρθε νέα ανάρτηση από τον Αργεντινό δημοσιογράφο Σέζαρ Λουίς Μέρλο, ο οποίος πάει την υπόθεση ένα βήμα παραπάνω.
Συγκεκριμένα αναφέρει ότι είναι κλεισμένο το ντιλ για τον δανεισμό του Μόντσου από τον Άρη στη Χουάρεζ για έναν χρόνο και πως ο Ισπανός μεσοεπιθετικός ταξιδεύει τη Δευτέρα για το Μεξικό, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις, να υπογράψει και να ενσωματωθεί στη νέα του ομάδα.
🚨El español Monchu es nuevo refuerzo de Juárez.
— César Luis Merlo (@CLMerlo) January 31, 2026
*️⃣AEK lo cede a préstamo por un año y con opción de compra. El lunes viaja 🇲🇽 para revisión médica y firma de contrato.
ℹ️Primero reportada por @FabrizioRomano pic.twitter.com/zcOqQ8RGHn