MENU

Ο Τάσος Κάκος σχολίασε στην εκπομπή «Tottal Football» του OPEN τις φάσεις που ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων από τα ματς της 18ης αγωνιστικής.

Αρχικά στο ματς της Νέας Σμύρνης μεταξύ του Πανιωνίου με την ΑΕΚ ο Κάκος στάθηκε σε δύο μεγάλα λάθη του διαιτητή Ευαγγέλου. Αυτά ήταν το καθαρό χέρι του Μάνταλου στο 0-1 της Ένωσης, αλλά και η κόκκινη κάρτα που δεν είδε ο Ντουρμσάι, όταν πάτησε από πίσω το πόδι του Χουλτ.

Πολλά ήταν τα λάθη και στην Τούμπα και την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον ΟΦΗ. Ο διαιτητής Γρατσάνης χάρισε σύμφωνα με τον Κάκο δύο κόκκινες κάρτες σε παίκτες του ΟΦΗ, ενώ δεν δόθηκε και ένα πέναλτι στον Δικέφαλο στην ανατροπή του Σακχόφ. Και οι τρεις αυτές φάσεις σημειώθηκαν στο πρώτο ημίχρονο.

Τέλος, στην αναμέτρηση του ΟΑΚΑ μεταξύ του Παναθηναϊκού και της ΑΕΛ ο Κάκος ανέφερε πως εκτός από την σωστή απόφαση του 1ου λεπτού με το πέναλτι στον Μακέντα και την αποβολή του Γκοΐκοβιτς, ο ρέφερι Παπαδόπουλος έκανε δύο σημαντικά λάθη. Συγκεκριμένα ο διαιτητής δεν έδωσε πέναλτι στον Παναθηναϊκό στη φάση του 50΄ με το κράτημα στον Κουρμπέλη εντός περιοχής, ενώ στέρησε ακόμη ένα πέναλτι από τους «πράσινους» στην ξεκάθαρη φάση με τον Μακέντα στο 87΄.

Δείτε το βίντεο με την ανάλυση των φάσεων από τον Τάσο Κάκο

Κάκος: Δυο πέναλτι υπέρ του Παναθηναϊκού, μεγάλα λάθη σε Τούμπα, Ν.Σμύρνη (vid)