MENU

«Ο ΠΑΟΚ είναι μία πολύ καλή και δουλεμένη ομάδα, είπαμε να προσπαθήσουμε να βγούμε μπροστά, προσέχοντας παράλληλα την άμυνα. Δεχθήκαμε γκολ από στημένο και μετά από μία αδράνεια. Δεν εξελίχθηκε το ματς όπως θέλαμε. Το παιχνίδι της Τετάρτης πρέπει να κάνουμε καινούργια αρχή, να πάρουμε μία νίκη, να περάσουμε στο κύπελλο, από εδώ και πέρα ξεκινά ένας δύσκολος αγώνας, πρέπει να τα δίνουμε όλα, να πάρουμε όσους περισσότερους πόντους γίνεται», ανέφερε ο Κιλκισιώτης επιθετικός των Φθιωτών στην κάμερα της Cosmote TV μετά το παιχνίδι.

Ακολούθως, σε ερώτηση για το γεγονός πως η στερεοελλαδίτικη ομάδα δεν καταφέρνει να βρει γκολ από τους επιθετικούς της, ο πρώην στράικερ της αυστριακής Βολφσμπέργκερ υπογράμμισε:

«Δεν με αγχώνει, θέλω να βοηθήσω την ομάδα, θα κάνω ό,τι μπορώ να βοηθάω με γκολ ή ασίστ για να επιτύχουμε τους στόχους μας».


 

Βέργος: «Να τα δίνουμε όλα ώστε να πάρουμε όσους περισσότερους πόντους γίνεται»