Για τους τρόπους που παίρνει ο Παναθηναϊκός τα παιχνίδια: «Σε όλα τα παιχνίδια έχουμε δείξει ότι στην άμυνα είμαστε πάρα πολύ καλοί. Νομίζω ότι η σταθερά μας είναι η άμυνα και εκτός και εντός έδρας. Για άλλη μια φορά... πνίξαμε τον αντίπαλο και είναι πολύ σημαντικό το ότι έχουμε τόσο ταλαντούχους παίκτες επιθετικά και οι ίδιοι ξεκινούν κάθε φορά από την άμυνα. Όταν στην άμυνα νιώθεις σιγουριά και αυτοπεποίθηση υπάρχει πολύ μεγάλο ταλέντο και στην επίθεση, αργά ή γρήγορα, με την πάροδο του χρόνου πιστεύω θα βρούμε τα πατήματα μας και θα παίξουμε ακόμα καλύτερα»
Για τις λύσεις που δίνει ο Ναν στο σκοράρισμα : «Ο Ναν έχει αυτή την ικανότητα. Είναι ένας παίκτης που θα βάλει δύσκολα και προσωπικά καλάθια. Ένας παίκτης που στο 1vs1 δεν μπορεί να τον σταματήσει η αντίπαλη ομάδα. Αυτό είναι το μεγάλο κέρδος που μας έχει δώσει ο Κέντρικ. Παίζει και άμυνα, είναι καλός δημιουργός, θέλουμε να παίζει πικ-εν-ρολ»
Για τον Τζέριαν Γκραντ: «Τι να πω για τον Γκραντ. Είναι ο παίκτης αποκάλυψη για την ομάδα μας, είναι τρομερός αμυντικός. Καθαρός αμυντικός, δεν κάνει πολλά φάουλ είναι πάντα μπροστά από την μπάλα και επίσης είναι παίκτης κλειδί στην επίθεση. Θα μπορούσε να είναι στόχος για τις αντίπαλες ομάδες αν θέλουν να ρισκάρουν κάποια σουτ, αλλά έχει βάλει μεγάλα σουτ. Είναι πολύ ταπεινό και έμπειρο παιδί»
Για τον Λεσόρ και την ομαδικότητα που επέδειξε: «Ο Ματίας εδώ και πολλές μέρες έχει πρόβλημα στην μέση και πονάει, όπως και ο Κώστας. Νομίζω ότι έχει να κάνει και με την ψυχολογία που επικρατεί στα αποδυτήρια και τις σχέσεις που έχουν δημιουργηθεί μεταξύ των παικτών. Όλοι πιστεύουν σε αυτό που θέλουμε να κάνουμε, είναι και πολύ καλό... σκαρί, με πολύ δυνατό κορμί. Ήταν καταπληκτικός και αμυντικά και επιθετικά, είχε πολύ καλές τοποθετήσεις. Από την αρχή φαινόταν ότι έπαιζε πολύ καλά και νομίζω ότι έχει όλα τα φόντα να συνεχίσει έτσι»
Για την ατμόσφαιρα στο γήπεδο: «Έπρεπε να δώσουμε και εμείς στον κόσμο ένα τέτοιο παιχνίδι. Είχαμε πάρει κάποια παιχνίδια με διαφορές, σε κάποια κρίθηκε στο τέλος το αποτέλεσμα. Όταν το γήπεδο βλέπει μια υγιή κατάσταση έρχεται να μας υποστηρίξει και είναι κακά τα ψέματα ο κόσμος μας είναι μπασκετικός. Θέλαμε να δώσουμε μια τέτοια παράσταση και πάντα προσπαθούμε να είμαστε συνεπείς και πλέον όπως βλέπετε δεν θα υπάρχει καμία καρέκλα κενή, ούτε στο... αεροπλάνο».
Για τον Χουάντσο: «Προσπαθούμε πάρα πολύ στην ομάδα του να τον βοηθήσουμε. Είναι προφανές ότι και αυτός δεν ένιωθε πολύ καλά και είναι ένας παίκτης που τρέφεται από το σκοράρισμα. Του δώσαμε να καταλάβει πόσο σημαντικός πρέπει να είναι στα παιχνίδια μας. Επίσης θα πω ότι θα πρέπει να μην ξεχνάμε πόσο κομβικός ήταν ο Χουάντσο στο διπλό στο ΣΕΦ μαζί με τον Γκάι που λείπει . Όλοι οι παίκτες μας είναι σημαντικοί. Εμείς οι προπονητές είμαστε χαρούμενοι όταν έχουμε όπλα, τα οποία δεν αποδίδουν 100% επιθετικά και η ομάδα κερδίζει»
Για τον τρόπο που θέλει να κερδίζει ο Παναθηναϊκός: «Η άμυνα μας είναι καλύτερη από ότι περιμέναμε. Μέσω αυτής μπορούμε να πετύχουμε πόντους στον αιφνιδιασμό και μας δίνει έξτρα κατοχές. Το σημαντικό είναι πως ότι και να γίνει στην επίθεση μας δεν επηρεαζόμαστε. Έχουμε ταλαντούχους επιθετικούς παίκτες, στην άμυνα είμαστε συμπαγείς και είναι αυτή που μας έχει φέρει εδώ που μας έχει φέρει».