MENU

Η δεύτερη μέρα του 10ου Navarino Challenge ξεκίνησε με μπάσκετ και με δράση - κυρίως - για τους πιο μικρούς σε ηλικία. Οι νεαροί θαυμαστές της «πορτοκαλί θεάς» είχαν την ευκαιρία να μάθουν τα μυστικά του αθλήματος από θρύλους και έδειξαν να απολαμβάνουν την κάθε στιγμή.

Πώς θα μπορούσε, άλλωστε, να είναι διαφορετικά, όταν είχαν μπροστά τους τον Δημήτρη Διαμαντίδη, τον Γιώργο Πρίντεζη, την Εβίνα Μάλτση και τον Τζο Αρλάουκας;

Οι παλαίμαχοι αθλητές, που έγραψαν ιστορία στα παρκέ, έδειξαν κάποιες κινήσεις στους μικρούς στο υπερσύγχρονο κλειστό του Costa Navarino, ενώ δεν παρέλειψαν να παίξουν και αυτοί, με τον Πρίντεζη να κάνει κάποια... κόλπα στην άκρη του γηπέδου. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο πρώην άρχηγός του Ολυμπιακού είναι και ο πιο... φρέσκος της τετράδας στην ζωή μετά το μπάσκετ, αφού σταμάτησε από την ενεργό δράση πριν λίγους μήνες.

*Το SDNA βρίσκεται στην Πύλο και θα σας μεταφέρει όλα όσα θα συμβούν στο 10ο Navarino Challenge. Πληροφορίες για το σπουδαίο event μπορείτε να βρείτε εδώ.

Μπάσκετ με Διαμαντίδη και Πρίντεζη στο 10ο Navarino Challenge (pics)