MENU
ΑΝΑΛΥΣΗ LIVE LIVE
STOIXIMAN SUPER LEAGUE
Nova Sports Prime / Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου
9η αγωνιστική
Ατρόμητος
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
2 0
Βόλος Elabet
ΒΟΛΟΣ ELABET
ΔΕΙΤΕ ΤΟ LIVE
Διαιτητης
  • Αλέξανδρος Κατσικογιάννης (Ηπείρου)
  • VAR: Ιωάννης Παπαδόπουλος (Μακεδονίας), AVAR: Σπυρίδων Ζαμπαλάς (Ηπείρου)
Βοηθοι
  • Ηλίας Κωνσταντίνου (Λευκάδος)
  • Αργύριος Ντάβελας (Μακεδονίας)
Τεταρτος
  • Κωνσταντίνος Κατοίκος (Αθηνών)
Σκορερς
  • 27' Σερζίνιο
  • 67' Περέα
  • 90' Τσαντίλας
Κιτρινες καρτες
  • 63' Μουντές
Κιτρινες καρτες
  • 37' Μπούρνιτς
  • 45' Ουρτάδο
  • 73' Κάργας
  • 89' Γρόσδης
Κοκκινες καρτες
  • 50' Μπούρνιτς
  • 80' Φουρτάδο
Google Logo

Προσθέστε το sdna.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Προτού καν συμπληρωθεί μισό λεπτό στο παιχνίδι, ο Βόλος απείλησε για πρώτη φορά με ευθύβολο σουτ του Μπούρνιτς που πέρασε λίγο έξω από το δοκάρι του Χουτεσιώτη.

Γκολ ο Σερζίνιο (1-0)

Στην πρώτη του καλή στιγμή στο παιχνίδι ο Ατρόμητος άνοιξε το σκορ στο 27΄. Έπειτα από εξαιρετική συνεργασία Τσούμπερ – Περέα, η μπάλα κατέληξε στον Σερζίνιο κι αυτός με άψογο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (1-0).

Ο Βόλος είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες να φέρει το παιχνίδι στα ίσα. Στο 33΄ο Χουτεσιώτης έβγαλε σωτήρια σουτ του Καμπελά από θέση βολής μέσα από την περιοχή και κράτησε το μηδέν.

Στο 41΄η θεσσαλική ομάδα…άγγιξε το γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ουρτάδο που έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στην πλάτη του Χουτεσιώτη χωρίς να περάσει τη γραμμή. 

Με 10 παίκτες ο Βόλος 

Στο 50΄οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Μπούρνιτς για επικίνδυνο φάουλ στον Καραμάνη.

Έχοντας το αριθμητικό πλεονέκτημα ο Ατρόμητος...φλέρταρε με το δεύτερο γκολ στο 59΄. Ο Τσούμπερ γύρισε την μπάλα στον Περέα αυτός έπιασε την προβολή αλλά ο Σιαμπάνης του έβαλε «στοπ».

Γκολ ο Περέα (2-0)

Ο Ατρόμητος ζευγάρωσε τα τέρματά του στο 70΄. Ο Μουτουσαμί με πάσα - ζωγραφιά έβγαλε τον Περέα σε θέση βολής κι αυτός με ιδανικό πλασέ νίκησε τον Σιαμπάνη (2-0). 

Νέα αποβολή και με 9 παίκτες ο Βόλος

Στο 78΄ο Φουρτάδο με αψυχολόγητη ενέργεια χτύπησε εκτός φάσης τον Μουτουσαμί. Ο διαιτητής Κατσικογιάννης κλήθηκε στο VAR (Παπαδόπουλος) κι έδειξε απευθείας κόκκινη κάρτα στον παίκτη του Βόλου με τους φιλοξενούμενους να μένουν με εννέα παίκτες για το υπόλοιπο διάστημα του ματς. 

Το...κερασάκι ο Τσαντίλας (3-0)

Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Τσαντίλας με κοντινό πλασέ στο 90΄ έπειτα από ασίστ του Πνευμονίδη. Το γκολ ακυρώθηκε αρχικά ως οφσάιντ ωστόσο ο έλεγχος της φάσης κατακύρωσε το γκολ υπέρ των γηπεδούχων κι ανέβασε τον δείκτη του σκορ (3-0). 

Πρώτο τρίποντο για τον Ατρόμητο στη φετινή κούρσα της Super League.

Οι Περιστεριώτες είχαν πιο καθαρό μυαλό, έδειξαν μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο την αποβολή του Μπούρνιτς στο 50΄ που ουσιαστικά καταδίκασε την ομάδα του Χουάν Κάρλος Γαρίδο η οποία παραμένει βυθισμένη (χωρίς νίκη) στον πάτο της βαθμολογίας. 

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Χουτεσιώτης, Μουντές (65΄Λύρατζης), Τσακμάκης, Σταυρόπουλος, Παπαδόπουλος, Καραμάνης, Μουτουσαμί, Οφόρι (65΄Πνευμονίδης), Τσούμπερ, Σερζίνιο (74΄Τσιλούλης), Περέα (81΄Τσαντίλας). 

ΒΟΛΟΣ: Σιαμπάνης, Μύγας, Αγιάκουα (70΄Κάτσικας), Κάργας, Λέκους, Νέγιου (70΄Γροσδής), Μπούρνιτς, Κόμπα, Καμπελά (56΄Γκονσάλες), Τζόκα (56΄Φουρτάδο), Ουρτάδο (66΄Χαραλαμπόγλου). 

Έσπασε το... ρόδι και πήρε βαθιά ανάσα ο Ατρόμητος - Καταρρέει ο Βόλος