MENU

Mετά την ολοκλήρωση του αγώνα του διπλού στο Ακαπούλκο, όπου με παρτενέρ τον Μαρσέλο Μέλο ηττήθηκε από τους Γκλάσπουλ/Ελιοβάαρα στα τρία σετ, ο 24χρονος Γερμανός χτύπησε τρεις φορές με δύναμη την καρέκλα του διαιτητή με τη ρακέτα του και του φώναξε «κατέστρεψες όλο το γαμ@@@@@ ματς».

Λίγο νωρίτερα, σε ένα ξέσπασμά του κατά τη διάρκεια του αγώνα, είχε αποκαλέσει «ηλίθιο» τον διαιτητή... Αιτία; Θεώρησε ότι δεν έδωσε αόυτ ένα χτύπημα των αντιπάλων του. «Δες πού χτύπησε η μπάλα. Είναι η δική σου γαμ@@@@@ γραμμή. Γαμ@@@@@ ηλίθιε»!

Θα τιμωρηθεί, άραγε, για τη συμπεριφορά του;

Ο Ζβέρεφ, πάντως, συνεχίζει στο μονό της διοργάνωσης και ενδέχεται να πέσει πάνω στον Στέφανο Τσιτσιπά στα ημιτελικά. Οι δυο τους είχε συναντηθεί πέρυσι στον τελικό και ο Νο.3 τενίστας στον κόσμο είχε πάρει τη νίκη.

https://twitter.com/stateofsport211/status/1496372395690627077 https://twitter.com/NosolohayFut_/status/1496367714197282816

 

Έξαλλος με τον διαιτητή ο Ζβέρεφ: «Ηλίθιε»! (vids)