O No.4 τενίστας στον κόσμο επικράτησε του 21χρονου Καναδού (Νο.12) με 6-4, 3-6, 6-3 σε 2 ώρες και 5 λεπτά και έχει τώρα ραντεβού με τον φοβερό και τρομερό Κάρλος Αλκαράθ στην τετράδα.
Ο Αλιασίμ πάλεψε το ματς μέχρι το τέλος και φαινόταν ικανός να κάνει τη ζημιά στον 24χρονο Γερμανό, όμως «προδόθηκε» από το δεύτερο σερβίς του, πίσω από το οποίο κέρδισε μόνο το 36% των πόντων. Ο Ζβέρεφ, από την άλλη, είχε 82% στο πρώτο και 70% στο δεύτερο! Είχε και μόλις 12 αβίαστα λάθη, έναντι 25 του αντιπάλου του.
Σημείο-κλειδί του αγώνα ήταν το έκτο γκέιμ του τρίτου σετ, όπου μετά από το σκληρή μάχη 16 λεπτών ο Σάσα εκμεταλλεύτηκε το έκτο σετ πόιντ του και πέρασε μπροστά με 4-2. Στη συνέχεια δεν δυσκολεύτηκε να κρατήσει το σερβίς του και να σφραγίσει την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης.
Με τον Αλκαράθ έχει παίξει άλλη μια φορά, φέτος στο Ακαπούλκο, και πήρε τη νίκη στα δύο σετ. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 15.00 και θα ακολουθήσει ο δεύτερος ημιτελικός που θα βγει από τα ματς Σβάρτσμαν-Τιάφοου και Ρουντ-Σίνερ.